Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

+45 8636 4055

kontor@tirstrup-ie.dk

Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

08:30 - 22:00

Mandag til Fredag

24-timers løb trøjesponsor

Plads til forskellighed

Vi gør meget ud af at lære lige netop dig godt at kende. Vi mener det, når vi siger: Vi kender ikke kun dit navn, men hele personen bag

Thomas Eldrup

Viceforstander

tirstrup
2016-03-14T15:19:08+01:00

Thomas Eldrup

Viceforstander

Vi gør meget ud af at lære lige netop dig godt at kende. Vi mener det, når vi siger: Vi kender ikke kun dit navn, men hele personen bag
Jesper Østergaard Pedersen

Positiv Personlig Udvikling

Vi hjælper dig med at finde de områder, du ønsker at udvikle. Og går langt for at understøtte dem. Så du finder frem til den bedste udgave af dig selv.

Jesper Ø. Pedersen

Forstander

tirstrup
2016-03-14T15:19:18+01:00

Jesper Ø. Pedersen

Forstander

Jesper Østergaard Pedersen
Vi hjælper dig med at finde de områder, du ønsker at udvikle. Og går langt for at understøtte dem. Så du finder frem til den bedste udgave af dig selv.
0
0
tirstrup

Motivér eleverne til at yde endnu mere på 24 timer – og støt samtidig. Bliv sponsor til 24-timers løbet

Få plads på elevernes løbetøj

Konceptet er, at eleverne selv skal finde én eller flere sponsorer, som vil støtte dem med et beløb pr kilometer, de gennemfører. Derudover løber alle elever med en sponsor-t-shirt på dagen. Her kan man for 1500 kr (inkl. moms) få plads til sit logo, og dermed synligt være med til at støtte elevernes indsamling og deres kamp mod kilometerne.

Sidste år løb eleverne tilsammen 8.724 kilometer, og indsamlede i alt 162.000 kroner.

Rekorden er på 132 kilometer, og blev sat af Carl Dalby i 2020.

Hvorfor være sponsor?

  • Du støtter elevernes motivation ved at bakke op om projektet   
  • Du er med til at støtte en god sag –
  • Mulighed for PR – sidste år havde vi besøg af TV2 Østjylland på dagen, ugeaviserne bragte historier både op til og efter løbet. Derudover nåede eventen ud til mere end 20.000 på Facebook – og målet er at nå endnu længere ud i år.
  • Det giver god omtale i lokalsamfundet

Hvordan gør jeg så?

Det koster 1500 kroner (inkl moms) at blive stor- sponsor eller t-shirt- sponsor  Beløbet indbetales på skolens konto (reg: 9343 konto: 10966337), mærk tydeligt, hvem der har indbetalt pengene   

Send samtidig en mail med logo (sort) som en vektoriseret fil til ms@tirstrup-ie.dk

   
Sidste frist for modtagelse af filen er 3. oktober 2021.  

24-timers løb gåtur

Gå og løb så langt du kan til 24-timers løbet

Det kræver planlægning og er en ekstrem styrke- og udholdenhedsprøve. Og vi ved at der bliver flyttet mange grænser på dét døgn.

I løbet af 24-timers løbet skal du nemlig gennemføre så mange kilometer som muligt. Målet er, at alle som minimum når maratondistancen, 42,195 kilometer.  Du skal selv planlægge, hvornår de løber, spiser og sover for at få flest kilometer ud af de 24 timer – men op til dagen holder vi et par temadage, hvor vi lærer om at administrere sine kræfter til ultraløb.

Vi vil sikre vand til flere i Afrika!

Fra skolens side ønsker vi at benytte anledningen til at gøre en god gerning, som samtidig er med til at motivere eleverne til at løbe endnu længere. I år har vi valgt at pengene fra 24-timersløbet skal gå til hjælpeorganisationen ”Lovespring”, som helt konkret laver drikkevandsbrønde og derved vil sikre vand til alle.

Skal selv finde sponsorer

Konceptet er, at eleverne selv skal finde én eller flere sponsorer (eksempelvis forældre, bedsteforældre eller andre bekendte, som vil støtte dem med et beløb pr kilometer, de gennemfører.

Sidste år løb eleverne tilsammen 8.282 kilometer, og indsamlede i alt 142.621 kroner.

indsamling til 24-timers løbet
Klub 100 til 24-timers-løbet

Drømmen om at blive en del af "klub 100"

Hvor langt kan du løbe/gå på 24-timer?

Mange af skolens elever stræber efter at komme i den eftertragtede “klub 100”, der som navnet antyder – betyder, at man har tilbagelagt 100 km på et døgn.

Det holder hårdt – og der er set elever kæmpe sig igennem de sidste runder på humpende, haltende og sågar på krykker.

I 2020 var der hele 20 elever i den forjættede gruppe.

Ud over æren, vinder de en t-shirt med “klub 100”.

Rekorden er på 132 kilometer, og den blev sat af Carl Dalby i 2020. Samme år blev rekorden for flest indsamlede penge også sat, nemlig 142.000 kr.

medier til 24-timers løbet

God medieomtale af 24-timers løbet

Det er en god historie, når et helt hold efterskoleelever løber “r…” ud af bukserne i et 24-timers løb for at samle ind til udsatte og sårbare unge.

Det har derfor også givet os god omtale – måske også fordi det er interessant at komme ud i mørket og se unge mennesker tonse afsted, imens resten af landet ligger og sover.

Vi har blandt andet haft besøg af P4 Østjylland og TV2 Østjylland i de tidlige morgentimer – og har også flere gange været live igennem på telefonen i radioen, ligesom de lokale ugeaviser er søde til at skrive om vores anstrengelser og hvor meget, vi får samlet ind.

Se blandt andet artiklen om Carl Dalby, der i 2020 løb, hvad der svarer til tre maratons, nemlig 132 km. Det er endnu skolerekorden.

Løb hele døgnet til 24-timers løbet

Vi løber hele døgnet - på to forskellige ruter

Når løbet bliver kaldt “24-timers løb” er det fordi, vi er i gang i 24 timer.

I dagstimerne, når det er lyst, løber vi på en 5-kilometer rute i de naturskønne omgivelser omkring Tirstrup, når mørket falder på, sætter vi olielamper op langs “natruten” på 1,6 kilometer.

Døgnet bliver inddelt i tids-felter og alle elever skal ud i alle felter. Så man skal løbe om natten (dog ikke nødvendigvis HELE natten).

På natruten har alle elever pandelamper og refleksveste på.

Og for hver rute, skal man ind omkring kontor-gangen og noteres, inden man løber/går ud på næste runde.

Erfaringen siger, at dem, der når over 100 km ikke rigtigt sover i løbet af natten.

massage til 24-timers løb

Massage af ømme stænger - en del af 24-timers løbet

Benene bliver ømme af at være i gang i mange timer.

Nogle kommer til at gøre VIRKELIG ondt.

Men det er der råd for. Vi har et godt samarbejde med fysioterapeut Thomas Hyldgaard fra Fys&Sund. Han støtter gerne 24-timers løbet ved at komme på skolen sammen med en håndfuld fysioterapeut-studerende, som får lov at øve sig på spændte og ømme fødder, ben og knæ.

De får en masse træning – vi får løsnet en lille smule og de fleste løber glade videre.

De arrangerer 24-timers løbet

Mathias Mustonen Schjødt
Mathias Mustonen Schjødt
Fodbold

”Fodboldlinjen har en helt særlig plads i mit hjerte, for jeg har selv gået på skolen.”

Kristian Hell
Kristian Hell
Adventure

”Jeg løber stærkt, for jeg er et indædt konkurrencemenneske. Kun én gang har jeg oplevet, at en elev løb hurtigere end mig. Det var ikke rart”.