Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

+45 8636 4055

kontor@tirstrup-ie.dk

Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

08:30 - 22:00

Mandag til Fredag

Nyt samarbejde: Aarhus United arrangerer håndbold-camp på TIE

håndbold-camp på efterskolen

Hvad skal du i vinterferien? Hvis du er fra årgang 2003 eller 2004, så kom til håndbold-camp på Tirstrup Idrætsefterskole.

Der bliver fart over feltet i tre dage med masser af fed håndboldtræning krydret med fællesskab og efterskolestemning. Aarhus United står bag campen i samarbejde med efterskolen.

Efterskolen har nemlig netop indgået et samarbejde med Aarhus United, om at sammenslutningen arrangerer en håndbold-camp for 7.-8. klasses elever på efterskolen i vinterferien.

Oplev en håndboldinteresseret efterskole

Her får unge mennesker fra hele Aarhus-området en fed mulighed for at opleve efterskolelivet og samtidig få topkvalificeret håndboldtræning på én gang.

“Det er en fed mulighed for os for at gøre opmærksom på, at der ligger en håndboldinteresseret efterskole bare en halv times kørsel fra Århus. Vi tilbyder masser af træning på håndboldlinjen, og man kan bevare sin tilknytning til sin klub hjemme i Aarhus og endda spille for dem i sæsonen, imens man er på efterskole,” fortæller forstander Jesper Ø. Pedersen.

Han er selv tidligere elitehåndboldspiller, og vil være en af underviserne på campen.

De øvrige undervisere på campen bliver både fra Aarhus Uniteds ni moderklubbers store trænerskare krydret med nogle af lærerne fra efterskolen.

Samarbejdet fortsætter

Det er første år, at Aarhus United og Tirstrup Idrætsefterskole samarbejder om at arrangere håndbold-camp. Men planen er, at samarbejdet skal fortsætte de næste år.

For skolen har super faciliteter til en camp, der kan byde på meget og mere end fed håndboldtræning. Og skolen vil selvfølgelig gerne i kontakt med håndboldglade unge fra Østjylland.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *