Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

+45 8636 4055

kontor@tirstrup-ie.dk

Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

08:30 - 22:00

Mandag til Fredag

Elevhold 16/17 afslutning

Der var tårer, smil, latter, lidt flere tårer og kram – masser af kram. Afskeden med elevhold 16/17 var præcis som en afslutning skal være. Fuld af følelser, taknemmelighed og tristhed.

Vi har haft en fantastisk afslutning. På et skoleår som har rykket hver enkelt elev, og har budt på udfordringer, smil og – forhåbentlig – livsvarige minder.

De sidste døgn bød på alt det, som en afsked skal indehold. Rig lejlighed til at sige farvel i både de små og store fællesskaber og eleverne tog det på en god måde – og rummede alle de følelser, der kommer i spil til sådan en afslutning.

Primitiv hygge, bål og sang

De sidste døgn startede med udtroturen i teltlejr i Hummelmosen, med primitivitet, regnvejr, sol og mad over bål. Her er der plads til at få de sidste intense oplevelser suget til sig – og i orden, at man ikke få sovet så meget.

Vi sang, hyggede os og havde bål.

 

Tilbage på skolen blev der skruet endnu mere op for intensiteten. Fælles hygge, mindebøger, lærerunderholdning, fallekoptog, fællessang og bål. Og tilladelse til at holde sig vågen hele natten.

Forstander Jesper Ø Pedersen lagde vægt på det det udviklende ved et efterskoleophold – og ved dette elevholds efterskoleophold i sin tale – og sluttede af med et budskab til eleverne, som han lånte af BS Christiansen:

 

Hvis du vil have bolden, må du gøre dig spilbar

BS Christiansen

 

Vi er klar til at tage imod det nye elevhold 13. august.  – og vi glæder os.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *