Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

+45 8636 4055

kontor@tirstrup-ie.dk

Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

08:30 - 22:00

Mandag til Fredag

Alt optaget på efterskolen til næste skoleår

Godt nytår – Fejres med “Alt optaget” næste skoleår!

Vi har på Tirstrup Idrætsefterskole fejret nytåret med at markere, at skolen er fyldt til næste skoleår.

Vi har stadig plads på ventelisten, så der kan du godt blive skrevet op. Og vi har pladser i 2020/2021 for både piger og drenge i både 9. og 10. klasse.

“Vi har de seneste år mærket en større interesse for skolen. Og det kommer som en naturlig konsekvens af, at vi har satset på at få moderniseret vores idrætsfaciliteter med nyt kunstgræsanlæg, nyt fitnessområde – både udendørs og indendørs – beachbaner etc. Samtidig oplever vi, at mange tilmeldinger kommer, fordi de kommende elever har hørt om os fra tidligere elever. Og uanset hvor mange kræfter, vi som skole lægger i markedsføring, er “word of mouth” den bedste anbefaling, vi kan få. Derfor er vi også rigtig glade for at kunne melde alt optaget, og koncentrere os om det nuværende elevhold og om at komme tidligt i gang med planlægningen af næste skoleår,” siger forstander Jesper Ø. Pedersen.

Endnu et trækplaster til næste skoleår er det nye koncept TIE +, hvor du som elev kan vælge ét af holdene i TIE + ud over din linje. Enten sprogholdet, som satser på engelsk og har en ekstra studietur til USA, eller læseholdet for dig, som er udfordret med læsning og skrivning og som gerne vil bruge efterskoleåret på at blive bedre på den front.

Plads på venteliste

Selv om der er trykket på “Alt optaget”-skiltet, er det stadig muligt at komme på ventelisten, så du får besked, hvis én fra listen springer fra.

Vi holder også Efterskolernes Aften i næste uge, den 9. januar og infodag igen søndag den 13. hvor vi glæder os til at byde indenfor på skolen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *