Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

+45 8636 4055

kontor@tirstrup-ie.dk

Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

08:30 - 22:00

Mandag til Fredag

Tusinde tak for besøget på EFTERSKOLERNES DAG


Vores allesammens pedel var lige ved at blive nervøs for antallet af parkeringspladser, da det allerede lidt før klokken 10 begyndte at ”vælte” ind med biler på Efterskolernes Dag søndag den 29. september.

Cirka 150 familier besøgte os, og det var en herlig dag med mange gode samtaler. Både skolens lærere og de unge rundvisere meldte om en MEGET travl dag, men hvor er vi da glade for, at I alle sammen kom og så vores skole.

”Der er ingen tvivl om, at skolens atmosfære og faciliteter imponerer. Og så må man sige, at vi har ramt noget med vores TIE+ sprog- og læsehold, som er meget populære. Jeg er meget glad for, at alle vores linjer er søgte og med en fin fordeling, siger forstander Jesper Ø. Pedersen.

Vi kan melde om næsten alt optaget for skoleåret 20/21 med kun få pladser tilbage på enkelte af linjerne. Hvad angår året efter, 2021/22, så er vi også dér rekord langt med antallet af optagede elever.
Derfor; tøv endelig ikke med at få tilmeldingen på plads, hvis TIE er en skole for jer.

Er I stadig i tvivl, så ring og få en snak med enten skolens sekretær Helle eller viceforstander Thomas på tlf. 8636 4055 eller send en mail på kontor@tirstrup-ie.dk

Følg med i vores hverdag på Facebook og på Instagram (@tirstrupidraetsefterskole)

Næste Åbent Hus-arrangement er den 12. november kl. 19-21.

Se programmet her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *