Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

+45 8636 4055

kontor@tirstrup-ie.dk

Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

08:30 - 22:00

Mandag til Fredag

Fire drenge skal spille om DM badminton i weekenden

DM i badminton - eleverne er klar

Det går rigtig godt for skolens badmintonspillere. Et drengehold har kvalificeret sig til DM i badminton i Rønde.

Og i de kommende uger står der generelt rigtig meget badminton på kalenderen for spillerne på efterskolens badmintonlinje.

Vores drengehold har kvalificeret sig til DM i badminton for ungdomshold, som bliver spillet i den kommende weekend (8.-9. april) i Rønde. Her har spillet turnering mod både klubhold og efterskolehold fra hele Østjylland og har derigennem kvalificeret sig.

Det bliver en weekend med mange kampe, så vi skal afsted begge dage. Men da DM foregår i Rønde i år, kører vi hjem til Tirstrup og lader op om aftenen og natten.

Tror de har en chance

Betina Rue Rasmussen, der er lærer på badmintonlinjen synes, drengene spiller godt for tiden, og tror, de har en chance

Vi har desværre én af vores grønlandske drenge hjemme og spille i Grønland, men heldigvis har vi også en god reserve på holdet, og på en god dag tror jeg, de kan nå rigtig langt.

Betina Rue Rasmussen, badmintonlærer.

Mange kampe i april

Hele badmintonlinjen skal i øvrigt spille mange kampe her i april. Allerede den 10. april skal hele linjen til et påskestævne i Rønde og den 26. april har vi tre hold med til DM for efterskolehold i Vejle. Her vandt både Drenge B og Pige B ØM (Østjysk Mesterskab) og Drenge C blev nummer to. Så det bliver en spændende og intens dag, når så mange Tirstrup-spillere skal i kamp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *