Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

+45 8636 4055

kontor@tirstrup-ie.dk

Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

08:30 - 22:00

Mandag til Fredag

Tirstrup Idrætsefterskole bygger endu en padelbane og overdækker anlægget.

Tirstrup Idrætsefterskole bygger endnu en padelbane og søger om byggetilladelse til overdækning, så der kan spilles på dem uanset vind og vejr. Den nuværende bane har været flittigt brugt af eleverne. Både i undervisningen som et valgfag, men også i fritiden.

Fede faciliteter

De seneste år har Tirstrup Idrætsefterskole oplevet en markant stigning i tilgangen af elever, og vurderingen fra skolens forstander, Jesper Ø. pedersen er, at skolens faciliteter som kunstgræsbane, beachhåndbold, crossfit-område, nyt fitnesslokale og selvfølgelig padelbanerne er med til at tiltrække eleverne. 

»Jeg tror, vores succes skyldes, at vi har en tilpas og overskuelig størrelse, men alligevel kan byde på faciliteter i høj klasse. Vi tror på, at man via sporten kan lære sig selv bedre at kende. Her er der virkelig potentiale i forhold til at skabe en personlig udvikling hos den enkelte elev, og det er det, vi blandt andet er rigtigt gode til«, siger han.

Der er plads til 136 elever på efterskolen, som netop har indviet en ny værelsesfløj. Byggeriet fortsætter hen over forår og sommer med renovering af »gamle« værelser og fællesområder.

Tirstrup var først

Faktisk var Tirstrup Idrætsefterskole, så vidt vides, den første efterskole i landet til at lave sin egen bane. Desværre har der været bøvl med underlaget, som har trukket vand ind, og derfor er banen blevet ujævn. I forbindelse med reparationen, så forstander Jesper Ø. Pedersen, som selv er dedikeret padelspiller, sit snit til at udvide anlægget med endnu en bane og forhåbentligt overdækning.

»Man kan aldrig få for mange padelbaner,« griner han.

Resten af Danmark er tilsyneladende enig med ham, hvis man skal tro padelkonsulent Morten Hedegaard fra DGI og Dansk Tennis Forbund.

»Padelsporten er i rivende udvikling, og antallet af baner og spillere stiger med hastig fart i hele Danmark. Padel er populært, ikke mindst hos de unge. Spillet er nemt at gå til, det giver hurtigt gode dueller, og alle kan være med,« forklarer han. 

Billedet her fra et padelanlæg i Søndersø på Fyn, og hvis der gives tilladelse fra kommunen til overdækning i Tirstrup, så kommer det til at se nogenlunde sådan ud. Foto: Nordfyns Padel Center

1 Comment:

  • Monica / / Svar

    Hej!
    Har I ledige pladser til en pige på fitness-linje i 23/24

    Kh Monica Vahl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *