Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

+45 8636 4055

kontor@tirstrup-ie.dk

Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

08:30 - 22:00

Mandag til Fredag

Kom og se vores skole.

Tirstrup Idrætsefterskole er en tilpas lille efterskole med 120 elever. Vi mener størrelsen er perfekt, da den er lille nok til at alle kan lære hinanden rigtig godt at kende – og stor nok til at der nok skal være nogen, man svinger særlig godt med.

Vi lægger vægt på netop at lære dig og dine efterskolevenner rigtig godt at kende, så vi kan hjælpe dig med at finde frem til, hvordan du får mest ud af at være på efterskole.

På efterskolernes Dag vil der være aktiviteter over hele skolen. Der er gang i de kreative værksteder og selvfølgelig også i hallen, fitnesslokalerne og ude på boldbanerne.

Vi holder åbent ekstraordinært længe på Efterskolernes Dag den 25. september. Vi åbner allerede klokken 10 og viser rundt hele dagen – indtil klokken 17. Der er mulighed for at blive vist rundt af både nuværende og tidligere elever, og forstander Jesper Ø. Pedersen holder oplæg om skolen hver time.

Lærerne er også på plads i spisesalen – hvor vi i øvrigt byder på kaffe og kage. De svarer på spørgsmå og der er også tid til en egentlig samtale om optagelse, hvis I er interesserede i det.

 

Vi glæder os til at vise skolen frem, og lover at der nok skal komme mange mennesker og være meget liv – men vi lover også, at vi tager os tid til at vise netop DIG rundt på skolen.

 

Comments are closed.