Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

+45 8636 4055

kontor@tirstrup-ie.dk

Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

08:30 - 22:00

Mandag til Fredag

Elitefodboldspiller er ny pigetræner på fodboldlinjen

ny pigefodbold-træner Ida Gregersen

Ida Listh Gregersen er netop startet som fodboldtræner i pigefodbold på efterskolen. Hun har en lang og glorværdig karriere som fodboldspiller i de allerøverste lag i både Danmark og USA.

Hun har spillet på eliteniveau i  Skovbakken og på alle de danske ungdomslandshold i fodbold. Som 20-årig fik hun et scholarship og flyttede til USA for at studere og spille fodbold på topniveau.

Nu er hun hjemme igen, og er netop startet som træner på fodboldlinjen, hvor hun primært skal stå for træningen af pigerne.

”Jeg har selv spillet i rigtig mange år og har haft nogle gode oplevelser med det. I udlandet og Danmark. Nu vil jeg gerne give nogle af de muligheder videre. Og vise sammenholdet i fodbolden,” siger Ida Listh Gregersen.

I dag er hun 30 år, har en datter på ni måneder og ved at uddanne sig til lærer. Imens hun afslutter den sidste del af sin barsel, krydrer hun nu hverdagen med fodboldtræning i Tirstrup.

Hun er et fund for skolen, mener forstander Jesper Ø. Pedersen:

”Vi ville gerne have den kvindelige lærer, som både har prøvet noget og kan noget. Vi har en stor fodboldlinje, som fylder rigtig meget på skolen, så vi vil gerne sende et signal om, at også vil pigerne. Det kan Ida være med til, fordi hun kommer med erfaring fra de allerbedste fodboldrækker og brænder for at formidle sin egen passion for fodbold,” siger han.

En heldig Go-More-tur

Ida Listh Gregersen vidste ikke, at Tirstrup Idrætsefterskole oplever et boom af pigefodboldspillere og satser på at gøre linjen endnu bedre for dem.

Og det var et sandt tilfælde, at kontakten kom i stand.

I sommer kørte Ida Listh Gregersen nemlig fra København til Århus med Go More, og valgte tilfældigt at køre med Ole, som havde en hvid Mercedes. De havde en god snak, og hun fortalte om sin passion for fodbold, sin drøm som fodboldtræner og ønsket om at blive efterskolelærer.

”To dage efter skrev Ole til mig. Han havde talt med sin nabo, som er Thomas Eldrup, der er viceforstander på efterskolen. De manglede netop én som mig, så han opfordrede mig til at kontakte dem. Så det gjorde jeg, og nu er jeg her, ” griner Ida Listh Gregersen. Hun bor i dag i Åbyhøj med sin lille familie.

I starten skal Ida Listh Gregersen udelukkende undervise pigerne på fodboldlinjen i fodbold. Men når hendes barsel slutter rigtigt i løbet af efteråret, kommer hun også til at undervise i flere valgfag og have nogle tilsynsvagter på skolen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *