Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

+45 8636 4055

kontor@tirstrup-ie.dk

Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

08:30 - 22:00

Mandag til Fredag

Fitness-lokalerne opdateres: Spritnye træningsredskaber på vej

efterskoleeleverne indvier de nye træningsmaskiner i fitness-lokalerne

Det bliver endnu sjovere at være på fitness-linjen (og bare være vild med træning generelt) på Tirstrup Idrætsefterskole.

I den seneste tid, har vi haft alt ude af fitness-lokalerne, brudt vægge ned, gjort området større. Og nu begynder det at taget form igen.

Der er stadig et stort lokale til holdaktiviteter, spinning, TRX  og lignende med spejlvæg og godt lys udefra.

Men ved siden af kommer der nu et større område med træningsmaskiner, vægte og alt muligt andet relevant fitness-udstyr. Der er både kardio-træning og styrketræning. Der er indgang til det nye lokale direkte fra Tirstrup Hallen, så er du skadet, kan du lave genoptræning og konditionstræning lige ved siden af, hvor holdkammeraterne fra eksempelvis håndbold eller badminton træner.

Indvielse i slutningen af april

Nogle maskiner er netop ankommet. Andre kommer i løbet af de kommende uger. Vi forventer at kunne indvie det officielt i slutningen af april.

De nye lokaler kombineret med det helt nyt udendørs cross-fit-område, som ligger lige uden for døren gør, at fitness-linjen får helt nye og meget bedre muligheder og vilkår at træne under.

Lokalerne bliver allerede brugt flittigt med de maskiner, som er installeret. Når alt det nye er på plads, kan du selvfølgelig også gå over i fitness og træne i fritiden, når du er elev på skolen. Nu bliver der bare større og federe muligheder.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *