Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

+45 8636 4055

kontor@tirstrup-ie.dk

Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

08:30 - 22:00

Mandag til Fredag

Fornem gallafest i de store skrud

gallafest for eleverne på Tirstrup Idrætsefterskole

Det er noget helt særligt at stå som forstander og se på 120 smukke unge mennesker, som har gjort sig klar til gallafest.

Mennesker som stråler og har gjort meget ud af sig selv. Det er lige til at blive glad over. Derfor er der også rigtig god stemning på skolen i de her dage.

I tirsdags havde elevrådet arrangeret årets store gallafest, hvor hele elevholdet gik helt vildt meget op i at gøre noget ud af sig selv, at pynte skolen og leve sig ind i stemningen omkring festen.

selfie før årets gallafest

Forstander JEsper Ø. Pedersen med hele elevholdet før gallafest

Man kan mærke det. Stenningen omkring gallafesten er helt særlig. Det er en perfekt blanding af lidt skuespil, lidt kulisse og en fantastisk stemning

Jesper Ø. Pedersen, forstander

Højtidelig og sjov aften

Eleverne lever sig ind i den højtidelige stemning, og holdt taler for hinanden, kårer hinanden og bliver udfordret af at danse lanciers. Derudover bliver de også underholdt at skolens legendariske “boyband”, som underholder, og i år fik eleverne en ekstra overraskelse, da skolen havde sørget for et rigtigt liveband.

Det fik eleverne på dansegulvet.

Det blev en fest. Ikke som de plejer at feste. Men de oplevede, at de kan danse, grine og have det festligt og sjovt. Og selv om de fine glas var på bordet, var der ikke en dråbe alkohol indeblandet. Det kan jeg også godt lidt, at de oplever.

  • Jesper Ø Pedersen, forstander

Jeg kører hjem bagefter med et stort smil på læben og har lyst til at møde ind morgenen efter og sige dem “tak for sidst”

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *