Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

+45 8636 4055

kontor@tirstrup-ie.dk

Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

08:30 - 22:00

Mandag til Fredag

første opvisning på efterskolen

Den første opvisning i gymnastik. Overhovedet. Det var oplevelsen for det meste af elevholdet, da de stod klar i springsalen lørdag.

Efter to mega intense gymnastikdage var de klar til at vise forældrene en halv times show med gymnastik, serier efter musik, spring og en stor portion fællesskab.

Langt de fleste af Tirstrup Idrætsefterskoles elever har aldrig dyrket gymnastik før. De er glade idrætsmennesker, som er vilde med at bevæge sig. Men at koordinere bevægelserne sammen og til musik, har de ikke trænet før. Derfor er det også for nogen en stor både fysisk og mental udfordring.

Så der var nerver på inde i springsalen, inden musikken startede.

Men det gik. Faktisk gik det rigtig godt.

Mange elever er gået fra ikke at kunne høre eller tælle takter til nu at kunne følge rytmen i musikken sammen. Det er med til at give en stor fællesskabsfølelse. Og glæden ved at gøre dette sammen er så småt ved at mærkes blandt eleverne.

Som lærere er vi super stolte. Selv om det til tider har været en tung dans, så har eleverne knoklet og vist interessen for at lære serierne og øve sig i at huske det. Vi har virkelig opnået meget på de to dage, og vi glæder os til af følge udviklingen.

Elisabeth Gjengedal, gymnastiklærer

Det var ikke kun lærerne, der var stolte efter præstationen. Forældrene kvitterede ved stående klapsalver og masser af rosende ord.

 

Den kommende tid skal elevholdet rundt i Østjylland og vise, hvad man – også – lærer af et år på Tirstrup Idrætsefterskole.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *