Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

+45 8636 4055

kontor@tirstrup-ie.dk

Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

08:30 - 22:00

Mandag til Fredag

Intensive gymnastikdage op mod årets første opvisning

Til årets gymnastikdage kommer der form på gymnastikopvisningen

Der bliver svedt, grinet, og frem for alt kæmpet rigtig hårdt i hallen i disse dage. Det er blevet tid til årets gymnastikdage. For de uindviede betyder det to dage med gymnastik full time. Rytmiske serier, spring, akrobatiske øvelser og dans koordineret til musik bliver trænet, så alle ideelt set gør præcis det samme på samme tid i takt med musikken.

Det kræver hårdt arbejde. For lørdag er der premiere på årets gymnastikopvisning. Her kommer alle forældrene over i hallen. Og det bliver godt.

I hvert fald hvis vi ser på, hvor hårdt der er blevet arbejdet til den første af gymnastikdagene torsdag i hallen. Stemningen var høj, og bevægelserne passede – for det meste – til musikken.

Otte timer med repetitioner af gammelt stof, en masse nyt er blevet lært og trænet. Det kræver, koncentration, sved og nogle gange tårer.

For det er ikke let. Særligt ikke for den store del af vores elevhold, som aldrig har lavet gymnastik før. Er man hard core fodbolddreng, er det noget uvant at bevæge kroppen i yndefulde sving. Men heldigvis er mange i samme båd, og vi har det sjovt imens.

Fra skolens side ser vi gymnastikken som en stor fysisk dannelse. Det er den eneste idrætsaktivitet, som alle er sammen om, og som giver fællesskab.

 

Dagen har krævet koncentration og tålmodighed, men eleverne gjorde en god indsats og vi nåede det planlagte. Hvis dagen i morgen fortsætter på samme måde (hvilket den selvfølgelig gør) kan forældrene glæde sig rigtig meget til at se opvisningen på lørdag. Det gør vi.

Elisabeth Gjengedal, gymnastiklærer

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *