Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

+45 8636 4055

kontor@tirstrup-ie.dk

Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

08:30 - 22:00

Mandag til Fredag

efterskolen til århus city halvmaraton

Skal du løbe dit første halvmaraton i år? Er du tilknyttet til TIE, så er det nu, du skal snøre løbeskoene.

Igen i år stiller Tirstrup Idrætsefterskole med et kæmpe hold til Bestseller Århus City Halvmaraton. Og du kan komme med på holdet.

Søndag den 24. juni 2018 løbes halvmaraton i Århus. Der er ca. 15000 løbere og 65000 tilskuere med på dagen. Så er du nuværende, tidligere eller kommende elev eller forældre på TIE, vil vi super gerne have dig med i flokken af gule TIE-trøjer, der skal forcere de 21.097 km

Tag udfordringen op og bliv heppet igennem Århus

Kristian Hell står igen i år for at koordinere tilmeldingen for hele TIE-holdet samlet, og han opfordrer alle, som er knyttet til skolen til at være med på holdet:

“Det er fedt, fordi vi gør det som skole, og alle deltager enten som løbere eller heppere. Som TIE løber er der ikke noget federe end at løbe igennem TIE lejren, og modtage hele skolens opbakning,” siger han.

De færreste elever på efterskolen har løbet halvmaraton tidligere. Men der plejer at være en stor gruppe, som stiller op. For fællesskabet, for at udvikle sig selv og for at prøve endnu en af de grænser af, som efterskoleopholdet rykker ved.

“Som elev er det endnu engang den personlige kamp der skal udkæmpes. Der skal trænes og dygtiggøres inden den store dag hvor udholdenhed og egne grænser skal testes,” siger han.

Der er fire måneder til løbet – det er lige passende til at træne op fra en 5-km til de 21. Eller hvis du vil lægge et program til at forbedre løbetiden.

Tilmeld dig til Kristian Hell

Prisen er 300 kr. hvis du deltager på TIE-holdet. 

For de 300 kr får du en gul TIE-trøje, en løbe t-shirt samt en forplejningspose fra arrangørerne. Du tilmelder dig ved at indbetale de 300 kr. på mobilepay nr 89126 og sende en mail til Kristian Hell –  kh@tirstrup-ie.dk med følgende oplysninger:

dit fulde navn, fødselsår, mailadresse, mobilnummer, forventet løbetid og t-shirt størrelse.

Sidste år var der over 60 på holdet. De gule trøjer må gerne fylde endnu mere i år.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *