Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

+45 8636 4055

kontor@tirstrup-ie.dk

Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

08:30 - 22:00

Mandag til Fredag

Århus City Halvmaraton 2017

De neongule trøjer lyste godt op i feltet til Århus City Halvmaraton. 61 gennemførte for Tirstrup Idrætsefterskole. Ca 20 fra det nuværende elevhold. Resten var tidligere elever, lærere, bestyrelsesmedlemmer og enkelte forældre, der tog udfordringen op og spænede igennem Århus’ gader.

Og sikke et syn. Spredt godt ud over feltet kom de skrig-gule trøjer med svedige løbere under forbi tilskuerne.

Nogle kom igennem i en super tid – eksempelvis de tidligere elever Emil Blume og Just Buchhave. Alle de nuværende elever, som stillede op, klarede sig også igennem. Nogle på en god form, andre på ren fight – godt hjulpet på vej af skolens eget – flotte og højlydte – heppekor.

Super opbakning fra elevholdet

Alle elever, som var på skolen i weekenden var med i Århus. Dem som ikke løb, var heppekor i græsk toga og med klaptræer og mødte løberne flere steder langs ruten.

  • Halvmaraton er en super tradition at være med til. Særligt fordi det ligger her sidst på året, hvor eleverne både er super gode til at heppe på hinanden og har fået så meget selvtillid, at de kaster sig ud i udfordringen. Det er rigtig godt at se, at alle som tog udfordringen gennemførte, siger forstander Jesper Ø. Pedersen.

Sej pigegruppe til første halvmaraton

En gruppe piger har sammen med fitness-lærer Elisabeth Gjengedal trænet sammen hver torsdag siden februar for at komme i form til løbet. Gruppen hjalp hinanden med at komme ud af døren og få trænet – og de har hjulpet hinanden med både korte og lange ruter. Så der er blevet svedt, løbet og sendt mange smil.

Ingen har løbet halvmaraton før, og alle gennemførte. En stor personlig sejr, men helt klart også en kæmpe fællesskabfølelse midt  den personlige kamp mod kilometrene.

De gennemførte alle sammen

piger løb halvmaraton

en gruppe efterskolepiger trænede hver uge siden vinter for at løbe halvmaraton

Se flere billeder i galleriet – og endnu flere på Flickr

Opbakningen til at se og høre

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *