logo

+45 8636 4055

kontor@tirstrup-ie.dk

Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

08:30 - 22:00

Mandag til Fredag

logo

+45 8636 4055

kontor@tirstrup-ie.dk

Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

08:30 - 22:00

Mandag til Fredag

Infodag 11. november klokken 12

Kom til infodag på Tirstrup Idrætsefterskole

Efterskolernes Aften

Hør om TIE+ - tilbud fra næste år. Læseholdet og Sprogholdet

På den næste infoaften – 24. oktober – kan du høre om det nye tilbud fra næste skoleår: TIE Plus

Vælger du læseholdet, kan du få ekstra støtte og vejledning i dansk og i lektietimer, hvis du er udfordret i forhold til at læse og/eller skrive. Vi arbejder med it-værktøjerne CD-ord, Into words og app writer. Hvis du ikke kender dem i forvejen, hjælper vi dig i gang.

Sprogholdet er for dig, der er så vild med engelsk, at du gerne vil have en ekstra time om ugen og på en studietur til USA. Her kommunikerer vi med amerikanske high-school elever i engelsk og planlægger turen, hvor vi skal bruge sproget, opleve USA, besøge skoler og mindst én af de store attraktioner.

TIE Plus er et tilbud, der ligger ud over den obligatoriske undervisning. Du vælger først linje, derefter har du de obligatoriske boglige fag, så TIE Plus er et ekstra valg, ikke et obligatorisk valg.

Læs nyheden, fra da vi offentliggjorde TIE Plus. 

Infodag- oplev en søndag på efterskolen

Har du lyst til at mærke stemningen på efterskolen?

 

Vi holder infodag på en helt almindelige søndag. Nogle elever er hjemme, så der er ikke fuldt elevtal på skolen. Men af dem som er på skolen, er nogle klar til at vise rundt, imens de andre gør det, de plejer at gøre en søndag…  spiller spil på lærerværelset, leger og træner på kunstgræsbanen, i hallen eller fitness. Eller spiller pool på Torvet.

Kom og oplev stemningen, når vi byder indenfor til. En uformel eftermiddag, hvor ryk ind er meget mindre end til Efterskolernes Dag eller Efterskolernes Aften.

Her er tid og plads til en god snak med både elever og lærere. Ro til at se dig omkring på skolen, opleve faciliteterne og mærke stemningen.

Oplev skolen, faciliteterne og idrætterne på halvandet minut

Program for infodag

  • 12-12.45: Nogle af de nuværende elever viser rundt på skolen – så I ser alt fra værelserne og toiletter til foredragssal, spisesal og så selvfølgelig alle idrætsfaciliteterne – hvoraf alle de udendørs er helt nye.
  • 12.45 Alle mødes i foredragssalen, hvor forstander Jesper Ø. Pedersen fortæller om skolen, hvad du – blandt andet –  kan forvente af et år som elev her – og hvad vi til gengæld forventer og giver dig.
  • 13.15 -15 Vi følges til spisesalen, hvor der er kaffe og kage og de lærere, som er på skolen, er klar til at svare på spørgsmål og tage en mere uformel snak.
  • Det er muligt at tage en decideret optagelsessamtale i forbindelse med besøget, og derfor også blive skrevet op til skolen, hvis mavefornemmelsen er rigtig.

Vil du allerede nu have en hurtig rundvisning?

Vi har fem linjer - hvilken én interesserer dig mest?

Drengene på efterskolen

Plads til forskellighed - nærhed til at kende alle

På Tirstrup Idrætsefterskole er der tid til fordybelse og plads til at udvikle dig.

Vi er en relativt lille skole, med kun 120 elever, i behagelig nærhed til Århus, Randers, Grenaa og Ebeltoft.

Størrelsen er perfekt til, at du bliver en del af et fællesskab, som rummer alle. Samtidig er der rig plads til at du kan være dig selv, og udvikle dig der hvor du ønsker det.

Fitness på Efterskolen

Bliv elev på skolen

Bliv en del af fællesskabet. Sammenholdet og alle aktiviteterne på Tirstrup Idrætsefterskole.

For at blive det, skal du tilmelde dig elektronisk. Og så vil vi gerne vise dig skolen, så vi kender lidt til hinanden, inden du starter.

Se mere om selve indmeldelsen her 

Tilmelding

Plads til forskellighed

Vi gør meget ud af lære lige netop dig godt at kende. Vi mener det, når vi siger: Vi kender ikke kun dit navn, men hele personen bag

Thomas Eldrup

Viceforstander

2016-03-14T15:19:08+00:00

Thomas Eldrup

Viceforstander

Vi gør meget ud af lære lige netop dig godt at kende. Vi mener det, når vi siger: Vi kender ikke kun dit navn, men hele personen bag

Positiv Personlig Udvikling

Vi hjælper dig med at finde de områder, du ønsker at udvikle. Og går langt for at understøtte dem. Så du finder frem til den bedste udgave af dig selv.

Jesper Ø Pedersen

Forstander

2016-03-14T15:19:18+00:00

Jesper Ø Pedersen

Forstander

Vi hjælper dig med at finde de områder, du ønsker at udvikle. Og går langt for at understøtte dem. Så du finder frem til den bedste udgave af dig selv.

Ofte stillede spørgsmål

Kontakt os

Der er 120 elever, fordelt med én 9.klasse og fem 10. klasser.

Et efterskoleophold på Tirstrup Idrætsefterskole koster 2300 kroner om ugen – og varer i 42 uger. (2018/2019)

Alle får tilskud, men det varierer mellem 582 og 1229 kroner pr. uge afhængig af forældrenes indtægt.

Dertil kommer et indmeldelsesgebyr på 1500 kroner.

Det er inklusiv alt på skolen, skoletøj, rejser, materialer, udflugter og andet. Det eneste, som kan komme ud over er, hvis du vælger sprogholdet på TIE Plus og derfor skal betale for den ekstra studietur til USA.

Man kan søge om individuel supplerende støtte ved at henvende sig til skolens kontor.

Skolen har 1 stamklasse i 9.klasse og 4 i 10. klasse. Der er 20-25 elever i hver klasse.

Ja. Skolen tilbyder alle elever de måltider og den sammensætning, som de har brug for. Det gælder selvfølgelig også elever med særlige hensyn.

Vi har brug for en lægeerklæring, hvis der er omfattende ændringsbehov, og vil meget gerne samarbejde med eleven og forældrene om at finde mulighederne.

Helle Jensen
Sekretær
Sidder klar ved telefon og mail til at svare på alverdens spørgsmål om skolen