Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

+45 8636 4055

kontor@tirstrup-ie.dk

Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

08:30 - 22:00

Mandag til Fredag

Jakob Michelsen fra Hammarby inspirerer fodboldlinjen

Jakob Michelsen inspirerer eleverne

Jakob Michelsen, cheftræner for Hammarby Fotboll i Stockholm indtog Tirstrup Idrætsefterskole i fredags. Hele formiddagen tilbragte han med fodboldlinjen. Først indendøre i et oplæg om at følge sin drøm, kæmpe for det, man brænder for – også selv om man ikke selv nødvendigvis er et stortalent i fodbold. Og siden på fodboldbanen med drenge 1.

Han holdt oplæg om sit liv i professionel fodbold – og om arbejdet og drømmene om at nå så langt. Fra dengang han for 15 år siden trænede U16 piger til at have været kåret som “Danmarks bedste træner”, da han trænede SønderjyskeE. Og videre til nu, hvor han er cheftræner i én af Skandinaviens største fodboldklubber, Hammarby Fotboll.

“Det var tydeligt, at han ramte noget i dem. Særligt nogle af dem i “drenge 1″, som drømmer om at komme langt med fodbold. Pointen med at se muligheder frem for begrænsninger gik ind hos eleverne,” fortæller forstander Jesper Ø. Pedersen.

På træningsbanen med elitetræneren

Drenge 1 fik derfor en anderledes træning, da Jakob Michelsen tog dem med i kulden på kunststofbanen. Det blev en seriøs og udfordrende træning.

Der blev lagt et ekstra niveau på den almindelige træning – og det gav et lille indblik i, hvad det kræver at nå toppen i dansk – og skandinavisk fodbold.

Spiste frokost med Jakob Michelsen

Flere af drengene kender Jakob Michelsen fra det fodbold, de selv følger med i. Derfor var det også stort for dem, da elitetræneren satte sig sammen med nogle af eleverne og spiste frokost med dem.

“Det er stort at være ung og vild med fodbold, og så sidde og snakke fodboldsnak med én, man kender fra tv. Jeg tror virkelig nogle af især drengene, fik sig en god oplevelse med derfra”, siger forstander Jesper Ø. Pedersen.

Besøget af Jacob Michelsen er en del af visionen om at vise fodboldlinjen mange forskellige aspekter af spillet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *