Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

+45 8636 4055

kontor@tirstrup-ie.dk

Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

08:30 - 22:00

Mandag til Fredag

Vi er kampsponsor for Aarhus Fremad i påsken

kampsponsor for fodbold

Tirstrup Idrætsefterskole er kampsponsor for Aarhus Fremad her i påsken.

Det er vi, fordi vi har samarbejdet med klubben her i sæsonen – og håber på at gøre det fremover også.

Klubben har nogle nogle gange lånt efterskolens faciliteter til en træningslejr. Det glæder os, at de kan få glæde af vores faciliteter i de perioder, hvor vores elever alligevel er hjemme på ferie eller forlænget weekend.

Og vi er om muligt endnu mere begejstrede for, at en flok af vores mest ambitiøse fodboldspillere er inviteret med til træningen et par gange i løbet af sæsonen.

I år har tre af skolens fodbold-drenge trænet med på Riisvangen.

Stor oplevelse at spille divisionsfodbold

Det var en super god oplevelse. De træner på et højt niveau og det er tydeligt, at trænerne har høje forventninger til spillerne og kommenterer selv de små fejl. Det er meget motiverende,

Frederik Løbner, som er den eneste af de tre.

Han er vild med fodbold og går som en selvfølge på Tirstrup Idrætsefterskoles fodboldlinje. På skolen træner han mindst tre gange om ugen og kæmper hele tiden for at blive bedre, forfine teknikken og nå et endnu højere niveau.

Drømmen er at spille divisionsbold – eller måske at nå endnu højere. Derfor var det også en stor oplevelse for ham at mærke, hvad der skal til, for at spille seriøst i en senior-trup.

Kampsponsor giver synlighed

Tilbudet om at blive kampsponsor for Aarhus Fremad her i påsken giver os en fin mulighed for at få synlighed blandt fodboldinteresserede.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *