Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

+45 8636 4055

kontor@tirstrup-ie.dk

Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

08:30 - 22:00

Mandag til Fredag

Årgang 2018/19 indtog skolen for en aften

Kommende elever på efterskolen

Spændte blikke, nervøse trækning og generelt ret stille elever. De kommende elever på Årgang 2018/19 indtog Tirstrup Idrætsefterskole for en aften og fik sat de første ansigter på dem, de skal dele skolen med til næste skoleår.

Det er en spændende aften, både for de kommende elever, forældrene og skolens lærere. Det er her, de første indtryk bliver gjort. De første øjenkontakter med næste års venner. “Hvem skal jeg på værelse med, hvem bliver mine venner, bliver jeg kæreste med én af dem jeg sidder og kigger på nu…” Der er mange spørgsmål og tanker sådan en aften.

Det gør også, at der er overordenligt stille, når de kommende elever og forældre samles i hallen.

Speeddating og folkedans som isbryder

For at tage toppen af nervøsiteten og få smilene lidt frem, byder aftenen på nogle aktiviteter for eleverne, imens forældrene får en masse info i hallen.

De bliver budt op til folkedans, bliver sat på lange rækker for at speed-tale 30 sekunder med så mange af de kommende elever som muligt. Og så skal de selvfølgelig også prøve skoletøjet, så det kan ligge klar i den rigtige størrelse, når skoleåret starter.

En aften der bliver husket

Det nuværende elevhold kigger med fra sidelinjen og mindes dengang sidste forår, da det var dem der sendte stjålne blikke efter hinanden.

Julie Klinge og Kasper Munkholm fra det nuværende elevhold holdt oplæg for de kommende elever om, hvad de synes er vigtigt at forberede sig på – og væbne sig med, når skoleåret starter.

“Kom og vær åben. Deltag i alle aktiviteterne i starten. Selv om du måske ikke har lyst i starten, så bliver det sjovt og godt, hvis bare du går ind i det,” var deres budskab.

Og de kan godt huske aftenen fra sidste år.

“Jeg kan huske stort set alle, jeg talte med og kunne genkende dem, da vi startede efter sommerferien,” fortæller Julie Klinge.

Vi ses 12. august

Efter en aften med tætpakket program og enormt mange indtryk, blev elevhold 18/19 sendt hjem med ønsket om en god sommer – og et rungende VI SES 12. AUGUST.

kommende elever. De nuværende laver gymnastikopvisning for de kommende elever

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *