Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

+45 8636 4055

kontor@tirstrup-ie.dk

Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

08:30 - 22:00

Mandag til Fredag

Endelig: Efterskolen får Østjyllands mest moderne kunstgræsanlæg

kunstgræsanlæg på Tirstrup Idrætsefterskole

Kunstgræsbane bliver en realitet

Tirstrup Idrætsefterskole har netop fået endelig godkendt et kunstgræsanlæg i millionklassen, som vil rykke skolen op i en ny liga.

I flere år har efterskolen arbejdet intenst på at få designet og godkendt et kunstgræsanlæg til 11-mandsfodbold, som kommer til at ligge lige uden for skolens drengeværelser. Nu er den endelige godkendelse på plads og maskinerne er gået i gang med at grave.

”Det er en fantastisk følelse. Det er en lettelse over at vi endelig er i gang. Vi har drømt om at få en kunstgræsbane til vores fodboldspillere meget længe – nu bliver det endelig en realitet, og så endda med et enestående projekt md multibane, padlebane og et MTB-træningsspor også. Det her får stor betydning for skolens fremtid” siger forstander Jesper Ø. Pedersen, som har arbejdet konkret på projektet i to år.

Østjyllands mest moderne kunstgræsanlæg

Til gengæld bliver det også et helt særligt kunstgræsanlæg. Ud over en fuld 11-mands fodboldbane, bliver der bygget en multibane i en form, der ikke findes mange steder og en padel-bane, der kan skabe en nærmest sydlandsk stemning.

Overskudsjorden fra arbejdet bliver samlet i en MTB-træningsbane bag ved fodboldbanen. Det kombineret med at der netop er indviet et helt nyt cross-fit område, gør at skolens udendørs faciliteter kommer op i en helt ny liga til det kommende elevhold.

”Vi får et unikt område, hvor stort set alle elever og linjer kan være i gang på samme tid – lige uden for vores dør. Så vi forventer også, at eleverne kommer til at bruge en stor del af deres fritid derude, ligesom det selvfølgelig også bliver et aktiv for lokalområdet, som får glæde af faciliteterne,” siger Jesper Ø. Pedersen.

 

Kunstgræsbanen indvies til efteråret

Entreprenørmaskinerne er allerede gået i gang med at grave ud til fodboldbanen. Planen er, at hele anlægget står klart i september, så det kommende elevhold kan indvie fodboldbanen, inden vintersæsonen for alvor kommer i gang.

Det betyder også, at når det kommende elevhold møder ind 13. august, vil der stadig være byggeplads, jord og maskiner i gang.

Fodboldlinjen starter året på træningsbanen på den anden side af skolen. Men for første gang, behøver de ikke længere køre til Grenaa i bus for at træne udenfor om vinteren. Der kan de snøre skoene i kælderen og gå direkte på kunstgræsbanen uden for døren.

Nordisk Kunstgræs Import, NKI har udviklet anlægget i samarbejde med os – og det er dem, som leverer både underlag og belægning til selve fodboldbanen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *