Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

+45 8636 4055

kontor@tirstrup-ie.dk

Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

08:30 - 22:00

Mandag til Fredag

Brugsmand er ny formand for Tirstrup Idrætsefterskole

Brugsuddeler er ny formand for Tirstrup Idrætsefterskole

Brugsuddeler Claus Lundberg, 53, er ny formand for Tirstrup Idrætsefterskole.

 

Samarbejdet mellem Dagli’ Brugsen i Tirstrup og Tirstrup Idrætsefterskole har udsigt til at blive endnu tættere i fremtiden. Brugsuddeler Claus Lundberg, 53, er nemlig netop blevet formand for efterskolens bestyrelse.

Det skete på generalforsamlingen den 25. april, hvor den siddende formand Inge XX valgte at stoppe.

Claus Lundberg er godt kendt på og omkring skolen. Blandt andet fordi han allerede har siddet i bestyrelsen i seks år – og fordi han og eleverne er til gensidig glæde for hinanden.

Jeg vil gerne efterskolen, og jeg vil gerne arbejde med de unge mennesker. Det er mine kunder. Men derudover er skolen som institution et stort aktiv for byen. Her ville sørme være stille uden det liv, som efterskolen tilføjer. Det samarbejdet mener jeg godt, vi kan udbygge.

En stærkere profil til efterskolen

Hans vision for fremtiden for efterskolen er, at den skal have skærpet sin profil endnu mere, så potentielle elever er helt klar over, hvad de får ved at vælge Tirstrup Idrætsefterskole.

Vi skal gøre det langt mere tydeligt, hvad vi er gode til og brande os på det. De kommende elever skal være helt klar på, at de skal komme til os, fordi vi er gode til vores linjer. Så en fodboldspiller vælger os, fordi her er et fedt fodboldmiljø, siger den nye formand.

Det arbejde har han selv været engageret i længe. Eksempelvis har han i flere år samarbejdet med skolen om at få en moderne kunstgræsbane  og være med i projektet omkring ”Liv i Tirstrup”.

Forstander glæder sig til samarbejdet

På skolen glæder de sig over, at Claus Lundberg stillede op til formandsposten.

Claus har i mange år været et stort aktiv i skolens bestyrelsen og en meget aktiv deltager i udvikling af Tirstrup i forbindelse med ” mere liv og aktivitet i Tirstrup”. Så jeg ser frem til samarbejdet, siger forstander Jesper Ø. Pedersen.

Udover at Claus Lundberg nu er formand, var der kun en enkelt udskiftning i bestyrelsen. Her kom XXX ind. Han er tidligere lærer på skolen og arbejder nu på Rønde Gymnasium.

 

Bestyrelsen består nu af:

 • Claus Lundberg, formand
 • Christina Tretow-Loof
 • Inge Rothaus Brøgger
 • Lasse Juul Lysgaard – tidligere elev
 • Rune Simonsen (ny)

   

  Som suppleanter er

 • Jill Borup Rasmussen og (tidligere elev)
 • Simone Høvighoff (ny) (tidligere elev)

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *