Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

+45 8636 4055

kontor@tirstrup-ie.dk

Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

08:30 - 22:00

Mandag til Fredag

Ny pigefløj: Vi udvider alle de gode ting

Endelig er byggeriet af vores nye pigefløj sat i gang. Men der er ikke kun tale om en tilbygning. Om halvandet år vil vi således både have udvidet med en ny fløj, renoveret den eksisterende pigegang og ikke mindst forbedret og udvidet fællesarealerne omkring Torvet og Grønnegården.

Det hele gøres, så vi kan holde fast i vores grundværdi: Alle under samme tag. Forstander Jesper Ø. Pedersen forklarer:

“Vi udvider ikke, fordi vores ambition er at vokse. Vi er meget tilfredse med størrelsen på vores skole, og den vil vi ikke gå på kompromis med. Vi udvider, fordi det forbedrer kvaliteten af vores skole. Vi ønsker, at pigernes værelsesforhold skal forbedres, og så ønsker vi at skabe bedre rammer for vores fællesskab ved at at udvide “Torvet”. Vi kommer til at have skabe en skole med flere og nye muligheder, og det bliver rigtigt spændende at arbejde med”.

Fra Hjørnet til Holmeren

Den nye pigefløj kommer til at forbinde “Hjørnet”, altså enden af den nuværende pigegang, med “”Holmeren”, som er vores krea-/E-sportshus, der lige nu står frit i skolegården. Den nye pigefløj forventes at stå klar til skolestart i august i år.

Der vil blive 10 værelser i den nye fløj, som indretningsmæssigt kommer til at minde meget om de drengeværelser, vi har nu. Udvidelsen og de andre ændringer af fællesområderne vil sammenlagt give os plads til cirka 10 elever mere, så vi kommer op på omkring 132 elever.

Vi sløjfer tre værelser omkring Torvet, så vi på den måde udvider fællesområderne, og så bliver der direkte udgang til Grønnegården. Det glæder vi os til!! Desuden forbedrer vi de pigeværelser, vi bruger i dag, så der kommer køjesenge og badeværelser på alle værelser. Alt dette vil stå klar senest i august 2022.

Det er arkitektfirmaet Pluskontoret Arkitekter A/S, der står bag tegningerne og den nye, flotte facade, som kommer til at repræsentere Tirstrup Idrætsefterskole for alle forbipasserende i fremtiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *