Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

+45 8636 4055

kontor@tirstrup-ie.dk

Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

08:30 - 22:00

Mandag til Fredag

Marie Louise Bundgaard pigefodbold Tirstrup efterskole

En bombe af energi og højt humør. Sådan kan man beskrive TIEs nye lærer, Marie Louise Bundgaard.

Marie Louise er 27 år, bor i Århus og skal undervise i matematik og på pigefodboldlinjen. Hun siger om sig selv, at hun er en energibombe, der elsker at have det sjovt. Og det er især de to ting, der er i fokus, når hun om få dage tager imod fodboldpigerne på TIE.

”Det vigtigste er spilleglæde og højt humør under træning og kampe. Pigerne skal opleve det fællesskab og den holdånd, som fodbold kan skabe, og så skal de selvfølgelig udvikle sig til at blive så dygtige som muligt, både teknisk og taktisk”.

TIE har gennem en årrække ønsket at forstærke fodboldlinjen for pigerne, og med Marie Louise er vi kommet i mål. Hun har tidligere spillet i Danmarksserien for Fortuna Hjørring, og i dag er hun træner for U18 i liga 1 i Aarhusklubben VSK.

Forstander Jesper Ø. Pedersen er da også mere end godt tilfreds med ansættelsen af Marie Louise:

”Vi har fået én på holdet, som har en finger på pulsen i pigefodbolden, i kraft af hendes tilknytning til det aarhusianske fodboldmiljø. Det er vigtigt for os at vise, at vi vil pigefodbolden på Tirstrup Idrætsefterskole, og Marie Louises spiller- og trænerprofil bliver en kæmpe gevinst for vores fodboldpiger.

Marie Louise glæder sig til at komme i gang:

Jeg brænder for at skabe det fedeste år for vores elever, både på og uden for fodboldbanen. Og her synes jeg TIE kan noget helt specielt på grund af skolens størrelse. Der er virkelig mulighed for at arbejde med hver enkelt elev samtidig med, at vi sammen skaber et unikt fællesskab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *