Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

+45 8636 4055

kontor@tirstrup-ie.dk

Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

08:30 - 22:00

Mandag til Fredag

Se de nye film om linjerne – og oplev stemningen på TIE

film-optagelser på efterskolen

Fodbold,fodbold, fodbold.

Hvor er det skønt at se en film, hvor spilleglæden og fællesskabet lyser ud af billederne og musikken. Det synes vi selv, vi har fået i den nye præsentationsfilm om fodboldlinjen på Tirstrup Idrætsefterskole.  Engagerede elever, der er vilde med det, de laver. Fede filmklip, der kommer helt tæt på bolden, skoene, elevernes smil til hinanden.

Fotografen John Jakobsen fra Silent Shot Productions har været på besøg på efterskolen i et par dage. Det er der foreløbigt kommet tre film ud af. Fodbold, badminton og fitness.

Han har været sammen med alle linjerne og oplevet stemningen og fællesskabet omkring gymnastikken, fællessang og fritiden. Nogle dage i regnvejr, som da han var med til fodbold, mens skyerne åbnede sig. Fodboldspillerne lod sig ikke kimse af lidt vand, så det gjorde fotografen heller ikke. (se filmen herunder 🙂 )

 

Fitness-holdet var dog ikke så meget til udendørs træning i regnvejr, så det våde danske forsommervejr forklarer, hvorfor fitnessholdet kun træner indenfor på videoen.

Fodbold, badminton og fitness er offentliggjort allerede og ligger dels på vores kanal på  YouTube, dels her på siden under linjerne. I løbet af de næste uger vil vi offentliggøre film fra håndbold, gymnastik og en samlet om skolen og fællesskabet. Efter sommerferien kommer der også en ny film om adventure.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *