Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

+45 8636 4055

kontor@tirstrup-ie.dk

Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

08:30 - 22:00

Mandag til Fredag

Mester i fantasi: TIE får besøg fra Florida

Forestil dig, at du står i kø til en rutschebane i en forlystelsespark. Rundt omkring dig er skabt et univers, som bidrager til at gøre oplevelsen hel og i hvert fald ikke kedelig. Forestil dig nu, at du står i sådan en kø i Disney World i Florida. Alt er vildere og større og mere fantastisk, ja det er nærmest en hel verden, der er skabt rundt om den ene forlystelse. Hvem har haft fantasi til at skabe de steder? Det har Brian Collins og han besøger Tirstrup Idrætsefterskole en hel uge i starten af december. Det er det, man på godt gammeldags dansk vil kalde et SCOOP!

Brian Collins, som med en helt enestående karriere inden for det, der på engelsk hedder imagineering, har skabt utallige af de ”universer”, der giver Disney World i Florida og andre forlystelsesparker i det forjættede land, sit helt unikke udtryk. Han har endda været i Kina for at hjælpe fantasien på vej.

Han har altså skabt den ene ”awesome” og eventyrlige fantasiverden efter den anden, og det er dét han kan. Skabe rum som “flytter vores virkelighed”.

Til april skal TIE+ Sprogholdet en uge til Florida, og det er som en helt eksklusiv forberedelse til denne tur (og fordi sprogholdets lærer Marianne Fruensgaard har nogle virkelig gode kontakter ”over there”), at vi er så heldige at få besøg af imagineer Brian Collins.

I dag har han sit eget firma, The Brainstorm Institute. Han giver ”behind the scenes” – rundvisninger i Disney World og sideløbende underviser han på University of Central Florida i blandt andet innovationsteknologi og design af forlystelsesparker. På en ”normal” arbejdsdag arbejder Brian Collins for eksempel med at udvikle projekter for gaming industrien, blandt andet VR-briller, og at udforske augmented reality, hologrammer eller andre sci-fi miljøer, som kan skabe fantasi vores virkelige verden.

I den uge, han er her, skal han give et særligt oplæg til sprogholdet, men selvfølgelig får alle elever et foredrag med den kendte imagineer. Han vil også undervise lærerne og skolens bestyrelse i at skabe oplevelsesorienterede undervisningsrum, og så skal han selvfølgelig rundt i Danmark og se nogle af vores forlystelser og museer, blandt andre Lego House, Aros, Moesgaard, Sommerland Sjælland med mere.

Sprogholdet sidder her klar til at se en PowerPoint i 3D om Florida, som Brian Collins har sendt som optakt til sit besøg på TIE.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *