Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

+45 8636 4055

kontor@tirstrup-ie.dk

Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

08:30 - 22:00

Mandag til Fredag

Efterskolen satte fut under Kattegatskolen

Workshop for Kattegatskolen

Kolbøtter, flikflak og høje hop. Eleverne i de mindste klasser på Kattegatskolen fik én på opleveren, da de var til gymnastikworkshop i Grenaa Idrætscenter i tirsdags. Tirstrup Idrætsefterskole stod for underholdningen og havde lavet otte stationer, som børnene kom igennem i løbet af en times leg og tummel.

Efterskolens 115 elever var klar som modtagere, legeonkler, pep-talkere og hvad der ellers var brug for i forhold til de mange børn.

Elisabeth Gjengedal er gymnastiklærer på efterskolen og havde et stort smil på, imens hun kiggede på børn og efterskoleelevers samspil.

”Det var en stor succes. Både børn og efterskolelever hyggede sig og det var en lærerig oplevelse for begge parter,” Elisabeth Gjengedal, gymnastiklærer.

Idrætsefterskolen fokuserer primært på fodbold, håndbold, badminton, fitness og adventure. Det betyder, at det kun er de færreste af eleverne, som har dyrket gymnastik før de startede på efterskolen. De har derfor heller aldrig undervist i det før.

Gymnastikopvisning for hele skolen

Efter de mindste elever havde brændt krudt af til workshoppen, kom resten af eleverne fra Kattegatskolen til Idrætscentret for at se efterskoleeleverne give den gas i deres fælles gymnastikopvisning.

Samarbejdet mellem skolen og efterskolen har efterhånden mange år på bagen. Så stort set alle elever fra skolen har prøvet at være til workshop tidligere.

Det er også en stor oplevelse for efterskoleeleverne at lave gymnastikopvisning for en hel skole, særligt når de lige når at kende nogle af de små fra workshoppen tidligere.

Efterskolen laver workshop for Kattegatskolen

workshop for elever på Kattegatskolen

 

Se billeder fra opvisningen i galleriet på flickr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *