Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

+45 8636 4055

kontor@tirstrup-ie.dk

Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

08:30 - 22:00

Mandag til Fredag

Fede performancedage på Tirstrup Idrætsefterskole

Dans, musik, skuespil, filmproduktion og streetfood. Det hele gik op i en højere enhed, da TIE fyrede et par dage af på at fordybe sig i kreative performance-discipliner.

På TIE har vi en tradition for flere gange i løbet af skoleåret at bryde det normale skoleskema op og lave nogle anderledes dage. En af de ting, vi altid vender tilbage til, er vores performanceuge, som normalt slutter med en stor forestilling for både familier og tilskuere udefra. Det kunne vi ikke i år, pga Covid-19, men derfor gav vi den gas alligevel.

I to dage pulserede alverdens aktiviteter rundt om på gangene, og det hele endte i et festfyrværkeri af en aften med sceneshow og lækker streetfood fra alverdens lande.

Der blev danset Jump Style og dyrket aerobic. Skuespillere lavede en fin revy over året, der er gået, hvor der med et glimt i øjet blev lavet parodier af både elever og lærere.

Årgang 20/21 viste sig også at have gemt på et skoleband, som fyrede den af, når der ikke blev vist film og sjove indslag fra mediegrupperne, som havde været kreative med ideer til nye aktiviteter på Tirstrup Idrætsefterskole, f.eks strudseridning:-)

Se nogle billeder fra dagene herunder. Du kan også se hele afslutningsshowet her, så gør popcornene klar, læn dig tilbage og nyd TIE’s hold 20/21, når de folder sig ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *