Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

+45 8636 4055

kontor@tirstrup-ie.dk

Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

08:30 - 22:00

Mandag til Fredag

søskendeweekend på efterskole

Weekenden før påske var en helt særlig weekend på efterskolen. Der var fyldt med stemning og rigtig mange beboere på skolen. For alle (små) søskende var inviteret til søskendeweekend på efterskolen, og fik ud over masser af opmærksomhed fra deres større søskende, en oplevelse af, hvad det vil sige at gå på efterskole.

Søskendeweekendens program blev lagt, så det passede både små, lidt større og store søskende.

Så den første rundvisning foregik som et stjerneløb, hvor posterne lå alle de steder, det er godt at kende på skolen. I spisesalen, i hallen, fitness-lokalet, foredragssalen og fodboldbanerne.

Det er en hyggeligt måde at komme rundt på skolen på. De store er glade for at vise deres skole frem, og de små synes det er sjovt at være på løb og opleve skolen på den måde

Christian Bjerring, der var én af lærerne i søskendeweekenden

Om aftenen blev der hygget i stor stil med popcorn, is og dyner i foredragssalen, hvor man kunne se film eller Talent. Og natten foregik på værelserne, hvor der på nogle værelser blev lidt klemt, når der både skulle være plads til elever og deres søskende. Men det blevet taget som et ekstra hyggeligt input at ligge så tæt.

De store søskende tog ansvar

Han har ikke været med til en søskende-weekend før, men det var en superfin oplevelse. For der var ingen problemer, og lærerne skulle aldrig hverken trøste eller skælde ud. De store søskende tog så fint ansvar for deres små søskende og hyggede om dem hele weekenden.

Det er en fornøjelse at være lærer og opleve, hvordan vores elever tager sig så godt af deres søskende. Vi lærere var nærmest bare legeonkler, der skulle finde på sjove aktiviteter, som de så deltog i med stor iver. Det var så fint.

Christian Bjerring.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *