Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

+45 8636 4055

kontor@tirstrup-ie.dk

Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

08:30 - 22:00

Mandag til Fredag

sidste skoledag

Det er tomt på skolen. Elevhold 17/18 har pakket og er rejst hjem. Det er sommerferie. Efter en smuk, vemodig og meget følelsesladet afsked i fredags.

Efter 42 uger med masser af idræt, fede oplevelser, grænseoverskridende situationer og frem for alt opbygningen af fællesskab og venskaber, er elevholdet gået på sommerferie. Afslutningen blev præcis så følelsesladet og intens, som forventet. Udtrykket “Store Tudedag” har bestemt sin berettigelse. Heldigvis var der mange smil gennem tårerne.

Efter nogle intense afslutningsuger med de sidste eksaminer, halvmaraton i Århus, udtrotur til Hummelmosen og mindebogsskrivning, kom klimaks fredag. Den store finale. Afskeden.

“Det er trist og vemodigt at sige farvel til et skønt elevhold, der er vokset hver for sig og sammen.  Det var en god dag. Med alt det, sådan en dag skal indeholde. Så midt i det triste, er det dejligt at få sendt dem godt afsted. Jeg har den helt rigtige fornemmelse i maven nu. Vi har haft et godt skoleår.”

Jesper Ø Pedersen, forstander.

Et forkælet elevhold med kunstgræs, kaiserwetter og beachbaner

I talerne til afslutningen blev det blandt andet fremhævet, at elevhold 17/18 ud over at være et fantastisk elevhold også har været et forkælet elevhold.

Det var dem, som efter flere års venten, kunne indvie TIE Multiarena – kunstgræs, multibane og paddle-anlæg. Senere var det elevholdet, som indtog et nyt sted i Østrig efter 10 års rejser til Axamer Lizum. En uge med nysne, “kaiserwetter” og perfekte temperaturer. I kontrast var der i samme uge lavinefare i Axamar Lizum, så var vi rejst dertil, var ingen kommet på ski…

Og så her til sommer. Et forår med nye fitnesslokaler, en varm og solrig forsommer, som ikke er set magen til i mange år. Og til sidst en udtrotur i netop sol og varme.

Sidste skoledag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *