Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

+45 8636 4055

kontor@tirstrup-ie.dk

Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

08:30 - 22:00

Mandag til Fredag

Stærk håndbold-profil til Tirstrup

HÅNDBOLD: Tirstrup Idrætsefterskole oplever øget interesse for håndboldlinjen og har derfor besluttet at supplere med nyansættelse af Stine Qwist.

Stine er p.t. ansat som assistenttræner i Aarhus United U 19 liga. Et meget seriøst og ambitiøst set-up med de bedste pigespillere i Aarhus.

Stine har haft en flot karriere som elitehåndboldspiller for SK Aarhus i kvindeligaen. Hun er trænings- og idrætskonsulent i egen virksomhed, hvor hun tilbyder udendørs holdtræning, personlig træning og træningsevent. Hun har en kandidat i idræt fra Aarhus Universitet med i rygsækken og kommer fra en stilling som håndboldkonsulent i DGI ”Bevæg dig for livet”

”Vi har med Stine fundet den perfekte kombination af egne spillererfaringer fra øverste niveau, høj og meget alsidig faglighed i forhold til uddannelse, og så er hun en træner med fornemmelse for både bredde- og eliteniveau. Vi glæder os meget til samarbejdet”, udtaler forstander Jesper Ø. Pedersen.

Jesper Ø. understreger, at håndboldlinjen med ansættelsen af Stine nu har et perfekt makkerpar i form af Niels Guldborg tidligere ligamålmand og Stine, tidligere ligamarkspiller – begge med stor power og refleksion.

Ansættelsen vil betyde, at Tirstrup Idrætsefterskole kan øge antallet af kampe for håndboldlinjen med deltagelse i DHFs almindelige turnering samt en efterskoleturnering mod de andre østjyske efterskoler.

Generelt har Tirstrup Idrætsefterskole skruet op for kvindesiden på flere linjer og har således også ansat Sofie Wulff Sørensen til fitnesslinjen og Cathrine Kudsk Knudsen til pigerne på fodboldlinjen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *