Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

+45 8636 4055

kontor@tirstrup-ie.dk

Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

08:30 - 22:00

Mandag til Fredag

TAK FOR BESØGET til de mere end 60 familier, der valgte at besøge vores to åbent-hus arrangementer i løbet af årets første uge. Vi glæder os til at se – forhåbentligt de fleste af jer – igen. Hvis I kunne lide, hvad I så, og mavefølelsen er rigtig, så skal I dog ikke vente for længe med at tilmelde jer.

Vi oplever nemlig en stigende interesse for Tirstrup Idrætsefterskole, og det betyder, at vores kommende elever ikke skal vente for længe med at skrive sig op, hvis de skal være sikre på en plads. Skoleåret 20/21 er fuldt booket, men også 21/22 er godt fyldt op allerede

”Vi er selvfølgelig glade og stolte over den gode udvikling. Det ser ud til, at de ting, vi har sat i søen de sidste par år, virker. Her tænker jeg f.eks. vores tilbud om TIE Plus, men især også på de fede, moderne faciliteter, vi har fået lavet, og som vi føler os heldige over at have, selv om vi stadig er en lille skole med kun 120 elever,” forklarer forstander Jesper Ø. Pedersen.

Èn af de unge mennesker, der kiggede forbi med sine forældre til Efterskolernes Aften, var 16-årige Nicklas Thybo Knudsen fra Herning. Han skrev sig op til skolen allerede for halvandet år siden og skal starte efter sommerferien på badmintonlinien.

Se en video fra Efterskolernes Aften på TIE her.

”Vi havde fået anbefalet skolen af nogle venner, og jeg faldt for den lige med det samme. Jeg synes, det virker, som om skolen er rigtig god til at lave et godt fællesskab, og jeg kan godt lide det der med, at alle er under ét tag”, fortæller Niklas, som gerne bare lige ville forbi en ekstra gang for at mærke den gode stemning.

Næste åbent hus-arrangement er mandag den 9. marts fra kl. 19-21. Du kan også følge os på Facebook, så du kan se nogle af alle de spændende ting, vi laver

Du kan læse mere om vores fem linier her og om TIE Plus her. Har du allerede besøgt skolen og snakket med en lærer, så kan du tilmelde dig her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *