Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

+45 8636 4055

kontor@tirstrup-ie.dk

Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

08:30 - 22:00

Mandag til Fredag

Succesfuld skitur til Østrig med modige elever

efterskolen på skitur til Østrig

Grænserne blev flyttet, der kom fart i skiene, vi havde “kaizerwetter” og vi spiste ufatteligt mange pommes med mayo og ketchup. Jo, Tirstrup Idrætsefterskoles skitur til Østrig 2017 blev en kæmpe succes.

Alle elever og det meste af personalet (nogle af dem med familier) er netop kommet hjem efter en fantastisk uge i i Axamer Lizum i Østrig.

Vi blev begunstiget af det mest fantastiske vejr med blå himmel og perfekt sne.

 

En klar fordel for de 62 nybegyndere, som let usikre kiggede på skibakkerne den første morgen. Men efter to dage på skiskole, kunne de fleste af dem besejre kindernes OL-styrtløbspiste fra 1976. Den er kategoriseret som blå og 2,5 kilometer lang. En stor og god oplevelse at suse ned af den.

De øvede blev udfordret med avancerede skiruter og off-piste. Og der er vist ingen, som er kommet hjem uden at være blevet godt udfordret og underholdt på turen.

Socialt er sådan tur også fantastisk. Eleverne har virkelig hygget sig med hinanden og der er blevet skabt nye, flere og tættere venskaber på pisterne og ikke mindst på gangene på hotel Olympia. For afterski med fællessang, det er det ægte efterskoleliv TIE-style.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *