logo

+45 8636 4055

kontor@tirstrup-ie.dk

Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

08:30 - 22:00

Mandag til Fredag

logo

+45 8636 4055

kontor@tirstrup-ie.dk

Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

08:30 - 22:00

Mandag til Fredag

Flemming Bloch

Flemming Bloch
  • Ansat siden 2010
  • Underviser i: Fodbold, matematik, sang, musik, idræts-valgfag

Jeg er en sports-type. Sådan en alrounder, der er enormt sportsfikseret. Fodbold er mit speciale, men alt med en bold er jeg interesseret i.

Jeg kan godt lidt at være efterskolelærer, fordi jeg her kan komme til at gøre en forskel for dig som elev, fordi vi er her hele tiden. Vi arbejder sammen om udviklingen inden for både idræt, det boglige, det sociale og måske det allervigtigste – det menneskelige.

Jeg vil gerne lære dig, at det er okay at lave fejl. Det er fejlene, vi lærer af.

Min filosofi er, at dem der arbejder meget, og forsøger mange ting, laver mange fejl. Dem der kun arbejder lidt, laver få fejl, mens det kun er dem, som slet ikke forsøger, der ikke laver fejl. Hvilken gruppe, vil du helst være i?

Flemming Bloch

Fejl laver jeg selv mange af, men jeg har også en stor selvtillid. Og det vil jeg også gerne lære dig, at du skal have. For hvis du ikke tror på dig selv, hvordan skal andre så gøre det?

Da jeg er sportsnørdet – og glad for konkurrencen, får jeg et utal af udfordringer hvert år i alt fra pool og dart til straffespark. Og mit udgangspunkt er, at de er velkomne, for jeg skal nok vinde, og jeg skal nok fortælle dig, at jeg nok skal vinde.

Så må du kridte skoene og se, om du kan bevise det modsatte.