Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

+45 8636 4055

kontor@tirstrup-ie.dk

Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

08:30 - 22:00

Mandag til Fredag

Stine Ege Qwist

Håndbold, fitness og dansk

”Håndboldtræning skal både være sjovt og udfordrende”

For mig skal træning være sjovt og udfordrende. Jeg elsker at lege og konkurrere og synes det er så fedt, når jeg som underviser engang i mellem kan få lov til at være med i en kontraøvelse.

Mit mål med min undervisning i håndbold her på TIE er at udvikle dig til at blive en hel håndboldspiller – både i forhold til dine individuelle kompetencer – både taktisk og teknisk, og i forhold til at gøre dig til en holdspiller, som ved hvad det kræver for at få et hold til at fungere.

Netop holddynamikken er noget af det jeg selv sætter størst pris på ved håndbold. Jeg synes, det er så fedt at være en del af et hold, hvor alle kæmper for at nå det samme og gør det sammen. Det er lige præcis derfor, jeg elsker at spille håndbold. Jeg har spillet flere år i håndboldligaen i Skovbakken, som senere blev til SK Aarhus. Ud over at være efterskolelærer er jeg træner for Aarhus Uniteds U19 liga piger.

På fitnesslinjen kan du forvente at jeg vil udfordre dig inden for forskellige former for træning. Jeg har stor fokus på god teknik og at du bliver godt instrueret i træningen, så du selv efterfølgende kan arbejde med netop den form for træning, som du selv finder mest motivende. Træning skal nemlig være sjovt!

Jeg har været ansat på skolen siden efteråret 2020.