Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

+45 8636 4055

kontor@tirstrup-ie.dk

Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

08:30 - 22:00

Mandag til Fredag

Karen Marie Møller Kristensen

Karen Marie Møller Kristensen

Engelsk, UU vejleder, særlig støtte for grønlandske elever og kreative x-fag.

”Jeg er vild med at bage, så hvis du kommer i min kontaktgruppe, bliver du helt sikkert testsmager”

Jeg kan godt lide det nærvær, der er mulighed for at have med eleverne på en efterskole. Det med, at vi er sammen på andre måder end bare skolearbejdet. Det er blandt andet den der sludder over aftenkaffen eller hyggen rundt om et spil, som gør, at jeg glæder mig til at komme på arbejde.

Jeg har altid dyrket rytmisk gymnastik og alle mulige andre former for bevægelse med musik til. Jeg kan f.eks undervise i TRX, som vi også har på TIE.

Jeg har en særlig forkærlighed for Grønland og de grønlandske elever. Jeg har selv været lærer på Grønland et år, og kender derfor en del til kulturen. Jeg har ekstra timer med eleverne fra Grønland, hvor jeg hjælper med alt fra dansk til kulturforskelle. Hvis de grønlandske elever har lyst, arrangerer vi gerne en grønlandsk aften på skolen, hvor alle de andre elever kan få et lidt større indblik i det store land mod nord.

Jeg bor i Århus, men i min fritid farer jeg land og rige rundt for at besøge familie og venner, især i Varde, hvor jeg er opvokset. Jeg kan ikke lide at gå glip af noget hverken her eller der, så hellere ”bo i bilen”.

Jeg er vild med at bage, så hvis du kommer i min kontaktgruppe, bliver du helt sikkert testsmager på en ny opskrift flere gange i løbet af skoleåret.

Jeg har været på TIE siden 2004.