logo

+45 8636 4055

kontor@tirstrup-ie.dk

Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

08:30 - 22:00

Mandag til Fredag

logo

+45 8636 4055

kontor@tirstrup-ie.dk

Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

08:30 - 22:00

Mandag til Fredag

Kasper Grandt

Kasper Grandt

Kasper Grandt

  • Ansat siden 2018
  • underviser i fitness, dansk, valgfag

Motivation. Få det bedste ud af dine evner. Uanset om det er i styrkelokalet, på fodboldbanen, på skolebænken eller et helt fjerde sted.

I mange år har jeg arbejdet med netop motivation, og hvordan vi tænder den hos os selv og hinanden. Jeg har undervist i motivation og holdt foredrag om det – blandt andet her på efterskolen, længe før jeg selv blev ansat.

Du kommer helt sikkert til at høre mig tale om motivation, og hvad der motiverer netop dig til at få det bedste ud af dine evner. For det kan jeg slet ikke lade være med at tale om.

Find motivationen til at få det bedste ud af dine evner

Tænk at have et arbejde, hvor man kan gøre det, man allerbedst kan lide i verden. Sådan har jeg det med at være blevet lærer på Tirstrup Idrætsefterskole. Jeg er vild med fitness, motivation og at arbejde med at udbygge en relation til unge mennesker – og deres relationer til hinanden.

På TIE kan det gå op i en højere enhed, og jeg vil gøre mit for at motivere dig til at udvikle dig som menneske.

Jeg brænder vildt for fitness, motivation og det relationelle med eleverne. Det sjoveste ved at arbejde som lærer er de relationer, man kan få.

Jeg har i mange år haft en stor interesse for fitness og træning i alle mulige afskygninger. Traditionel fitness, styrkeløft, crossfit og calisthenics. Jeg træner selv meget, men bliver drevet af motivationen til at give mine erfaringer videre til dig.

Jeg kan helt sikkert tage flere armbøjninger end dig, når du starter. Men mit mål er, at du er bedre end mig, når vi slutter.

Fik tilbudt en plads på landsholdet… i synkronsvømning

Privat bor jeg sammen med min kæreste Ditte og mine to drenge på 11 og 14 år – og jeg er også lidt af en computernørd. Jeg spiller eksempelvis LOL (League og Legends) og fortnite, når jeg kan komme afsted med det.

Og så er jeg engang blevet tilbudt en plads på landsholdet i synkronsvømning. Vi havde det i idræt på gymnasiet og de manglede mænd på landsholdet. Det havde helt sikkert været en stor oplevelse. Men takkede nej. Virkeligheden er, at jeg faktisk ikke er nogen særlig god svømmer, så de må have været ret desperate 😉