Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

+45 8636 4055

kontor@tirstrup-ie.dk

Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

08:30 - 22:00

Mandag til Fredag

Kasper Grandt

Kasper Grandt

Fitness, dansk, e-sport og andre x-fag

”Jeg kan helt sikkert tage flere armbøjninger end dig, når du starter. Men mit mål er, at du er bedre end mig, når vi slutter”.

Jeg kan lære dig en masse om motivation, så du får det bedste ud af dine evner. Uanset om det er i styrkelokalet, på fodboldbanen, på skolebænken eller et helt fjerde sted.

I mange år har jeg arbejdet med netop motivation, og hvordan vi tænder den hos os selv og hinanden. Jeg har undervist i motivation og holdt foredrag om det – blandt andet her på efterskolen, også før jeg selv blev ansat.

Jeg har i mange år haft en stor interesse for fitness og træning i alle mulige afskygninger. Traditionel fitness, styrkeløft, crossfit og calisthenics. Jeg træner selv meget, men bliver drevet af motivationen til at give mine erfaringer videre til dig.

Tænk at have et arbejde, hvor man kan gøre det, man allerbedst kan lide i verden. Sådan har jeg det med at være lærer på Tirstrup Idrætsefterskole.

På TIE kan det hele gå op i en højere enhed.

Privat bor jeg sammen med min kæreste Ditte og mine to drenge på 11 og 14 år – og jeg er også lidt af en computernørd. Jeg spiller eksempelvis LOL (League og Legends) og fortnite, når jeg kan komme afsted med det.

Jeg blev ansat på TIE i 2018 efter at have arbejdet mange år i folkeskolen.