Sofie Janerka fortæller de gode historier om efterskolen
logo

+45 8636 4055

kontor@tirstrup-ie.dk

Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

08:30 - 22:00

Mandag til Fredag

logo

+45 8636 4055

kontor@tirstrup-ie.dk

Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

08:30 - 22:00

Mandag til Fredag

Sofie Janerka

Sofie Janerka
  • Ansat siden 2015
  • Hjemmeside, Facebook, markedsføring

Ord. Jeg er vild med ord. Både dem på papir og dem som kommer ud af munden.

Jeg er faktisk så vild med ord, at jeg er kommet til at leve af dem. Jeg er uddannet journalist og du møder mig på gangene, til arrangementer og enkelte gange på hverdage, hvor jeg er på skolen. Der render jeg ofte rundt med et kamera eller min telefon for at tage billeder eller optage små film fra skolen.

Det, du sjældent ser mig lave, er alt den kommunikation, som elever på skolen egentlig er lidt ligeglad med – du er her jo allerede. Men det er mig der skriver indholdet her på hjemmesiden, sørger for at få skolen i kontakt med de lokale medier, laver annoncer og idéer til markedsføring af skolen, og styrer skolens Facebookside (sammen med alle lærerne).

Jeg er kun deltidsansat på skolen og arbejder en del hjemmefra (fordi jeg bor på Fyn). Når jeg ikke arbejder for efterskolen, er jeg selvstændig journalist og kommunikationsrådgiver, og skriver artikler for fagblade og nyhedsbreve for foreninger og organisationer.

Jeg elsker at være aktiv. Løber gerne halvmaraton og dyrker yoga og så har jeg en fortid som konkurrence-skytte. Så jeg købte en riffel for mine konfirmationspenge.