Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

+45 8636 4055

kontor@tirstrup-ie.dk

Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

08:30 - 22:00

Mandag til Fredag

Testimonials

Fodboldtræning har været super god, jeg har rykket mig meget og jeg skal spille endnu mere fodbold når jeg kommer hjem.
Read more
Det har været det bedste år i mit liv, både socialt, men også sportsligt. Jeg fik rykket mit håndboldniveau mere end nogensinde før og ved siden af fik jeg de bedste venner for livet.
Read more
Jeg udviklede mig vildt meget og alle timerne på kunstgræsbane glemmer jeg aldrig.
Read more
Det gode fællesskab er helt klart det bedste ved mit år på TIE
Read more
TIE har betydet alt for mig. Jeg har fået venner for livet og fået de fedeste oplevelser. Jeg har nydt hvert et øjeblik
Read more
Sammenholdet på TIE er super godt. Der er altid god stemning med musik, hygge og forskellige aktiviteter. Vi laver tit noget udenfor, f.eks. fodbold, basket eller padel.
Read more
Jeg har virkelig udviklet mig både sportsligt og personligt i løbet af det sidste år. Sportsligt er jeg blevet meget stærkere, og så er jeg blevet mere moden og åben overfor nye mennesker.
Read more
Verdens bedste efterskole. Alle er under samme tag og der er ikke så mange elever, så alle kan lære hinanden at kende, snakke sammen og have det godt. Lærerne er også helt fantastiske
Read more
Vi hjælper dig med at finde de områder, du ønsker at udvikle. Og går langt for at understøtte dem. Så du finder frem til den bedste udgave af dig selv.
Read more
Vi gør meget ud af at lære lige netop dig godt at kende. Vi mener det, når vi siger: Vi kender ikke kun dit navn, men hele personen bag
Read more