Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

+45 8636 4055

kontor@tirstrup-ie.dk

Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

08:30 - 22:00

Mandag til Fredag

To nye boglige tilbud på TIE – TIE Plus. Hør om dem på Efterskolernes Dag

TIE Plus

Fra skoleåret 19/20 introducerer vi TIE Plus. Det er to ekstra tilbud til dig ud over idrætslinje og de boglige fag. TIE Plus har to forskellige muligheder. Sprogholdet for dig, som er vild med engelsk, klar til at kommunikere med amerikanske unge og vil på en ekstra studietur til Florida. Læseholdet er for dig, som er udfordret af at læse og skrive og gerne vil have ekstra fokus på det, imens du er på idrætsefterskole.

Er du både vild med idræt og engelsk? Og tiltaler det dig at skulle kommunikere med amerikanske high school-elever, og endda besøge dem i USA? Så er det ene af vores nye tiltag i TIE Plus noget for dig.

Efter sommerferien har vi to nye boglige tilbud til efterskolernes elever – sprogholdet og læseholdet. De er frivillige og ligger ud over valget af linje og de boglige fag.

På læseholdet får du ekstra tilbud i dansk med undervisning på mindre hold og adgang til it-værktøjer, som kan understøtte indlæringen. Tilbuddet er til dig, som elsker sport – men som måske af faglige grunde ville vælge en ordblindeefterskole. Her giver vi mulighed for at gå i dybden, fokusere på at blive stærkere til at læse og skrive, samtidig med at du kan dyrke din sport mindst tre gange om ugen. Der er ingen ekstrabetaling på læseholdet. Men det kræver, at du arbejder seriøst med at blive bedre og gør dig klar til afgangseksamen.

Sproghold med rejse til Florida

På sprogholdet er der en ekstra engelsktime om ugen. Den bliver blandt andet brugt på at kommunikere med amerikanske studerende på high school, lære om USA og forberede forårets store studietur. Sprogholdet rejser nemlig til Florida på studietur, hvor alt foregår på engelsk.
Her kommer du til at opleve en high school live, og besøge seværdigheder som Universal Studios eller Space Kennedy Center. Du bliver muligvis privat indkvarteret under en del af turen.
På grund af studieturen bliver der en ekstrabetaling til elever på sprogholdet på op til 300 kroner om ugen.

TIE PLUS skal styrke skolens alsidige boglige profil

Forstander Jesper Ø. Pedersen glæder sig til at rulle de meget forskellige, men begge udviklende tilbud ud til skolens kommende elever og se, hvordan de bliver taget imod.
I forvejen arbejder skolen med succes med niveaudelt undervisning i dansk, engelsk og matematik.

”Vi vil gerne understøtte vores idé med, at vi har plads til alle, som er vilde med idræt og at vi tager det boglige arbejde seriøst. Derfor barsler vi med de to tilbud, hvor der både er et tilbud til den idrætsglade, som også er bogligt orienteret og har mod på at komme ud i verden. Og et andet tilbud, læseholdet, til de normaltbegavede elever, som måske har overvejet en ordblindeefterskole, men hvor kærligheden til sporten trækker mod en idrætsefterskole, siger han.

TIE Plus er et tilbud, der ligger ud over den obligatoriske undervisning. Du vælger først linje, derefter har du de obligatoriske boglige fag, så TIE Plus er et ekstra valg, ikke et obligatorisk valg.
Hør mere om TIE Plus til Efterskolernes Dag

Til Efterskolernes Dag den 30. september står de lærere, som er ansvarlige for de to nye tilbud klar til at uddybe, forklare og fortælle mere. Så har du spørgsmål, så kom til Tirstrup på Efterskolernes Dag. Der kan du både opleve skolens, idrætsfaciliteterne og høre om de nye tilbud er noget for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *