Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

+45 8636 4055

kontor@tirstrup-ie.dk

Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

08:30 - 22:00

Mandag til Fredag

Vi er i gang igen, og det varmer helt ned i maven at se glæden i vores elevers ansigter over at være tilbage på skolen med deres kammerater. Også vejret er med os, så udendørsarealerne bliver taget flittigt i brug til alverdens aktiviteter – lige præcis som det er meningen, at de skal på denne tid af et efterskoleår. Vi har endda fået tilkendegivelser om, hvor skønt det er, at der igen er liv på og omkring skolen, fra vores naboer i Tirstrup. De unge mennesker har været savnet!

“Billedet er taget før Covid-19”

Det går ganske fint med at lave efterskole inden for sundhedsmyndighedernes retningslinjer, og på grund af skolens indretning, krævede det heller ikke de store omvæltninger at lave familiegrupper, spiseforhold osv.

”Selvfølgelig er det ikke helt det samme at gå på efterskole, som før, men vores grundlæggende DNA har vi stadigvæk, og vi kan sagtens kende den ”gamle” Tirstrup Idrætsefterskole i den hverdag, vi har nu”, udtaler forstander Jesper Ø. Pedersen og fortsætter:

”Vi gør os selvfølgelig erfaringer hver dag. Vi er sikre på, at vores nuværende elever kommer til at få en rigtig fin afslutning, og ikke mindst, at vores kommende elevhold også kommer til at opleve den ægte efterskoleånd, når de starter til august.”

Den 9. juni holder Tirstrup Idrætsefterskole informationsaften for kommende elever til hold 21/22 få pladser) og frem. Det kan du læse mere om her. OBS: Tilmelding kan KUN ske pr. mail eller telefon.

Den 11. juni er der kommende elevers aften – naturligvis på en måde, som lever op til sundhedsmyndighedernes retningslinjer. Vi glæder os til at se (en fuldt booket) årgang 20/21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *