Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

+45 8636 4055

kontor@tirstrup-ie.dk

Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

08:30 - 22:00

Mandag til Fredag

Håndboldpiger vinder igen – vi ligger nummer ét

Håndboldpiger vinder - og fører nu puljen

I aftes var en god aften for håndbolden på Tirstrup Idrætsefterskole 🙂  Vores håndboldpiger vinder nemlig deres puljekamp og rykker op på førstepladsen i A-rækken i DHF’s håndboldturnering.  ???

 

Vi mødte Munkholm IF på udebane, og det blev en super tæt kamp.

Men efter en nervepirrende kamp med super godt spil, lykkes det: Vores håndboldpiger vinder kampen. Og dermed er førstepladsen i puljen en realitet.

Tre spændende kampe i vente

Der venter endnu tre spændende kampe, og puljen er helt ekstremt tæt, så vi kan slet, slet ikke hvile på laurbladene deroppe på førstepladsen. Det skal dog ikke fratage os glæden over at fejre den. Det ser så godt ud på resultatlisten.

Det har været en stor succes at deltage i turneringen. Kamptræningen og de mange og tætte kampe har løftet pigernes niveau og været en god inspiration i den daglige træning.

Pigerne har lært at tage ansvar og vi kan tydeligt mærke, at træningen og kampene bygger et stærkere sammenhold og en god stemning op. Det er fedt at være træner til.

En anden fordel ved kampene er, at pigerne får andre roller end de har i deres hjemklub. Her får de muligheden for at spille på en anden plads, end de plejer.

Tirstrup Idrætsefterskole er ikke et eliteprojekt. Vi har plads til alle der er vilde med håndbold og gerne vil spille. Men vi elsker at spille kampe – og vi elsker at vinde

Jesper Ø. Pedersen, håndboldtræner og forstander

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *