Kom til infoaften på Tirstrup Idrætsefterskole - hvis du vil med på holdet
logo

Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

logo

+45 8636 4055

kontor@tirstrup-ie.dk

Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

08:30 - 22:00

Mandag til Fredag

Besøg os og og oplev TIE’s fællesskab, faglighed og fede faciliteter

Efterskolernes Dag 26. september 10 -17
TIE Infoaftener efterår 2021
Eleverne på Tirstrup Idrætsefterskole slog alle rekorder og skaffede rent drikkevand til mere end 7000 mennesker ved dette års 24-timersløb.

Besøg os til en hyggelig infoaften eller på en spændende Efterskolernes Dag søndag 29. september.

OBS: Få pladser i 23/24 – Mulighed for venteliste. For at kunne melde sig ind på Tirstrup Idrætsefterskole vil vi rigtig gerne have hilst på dig først. Det er nemlig vigtigt, at der er den helt rigtige mavefornemmelse, når du vælger efterskole. Der er flere muligheder for at besøge os. Du kan selv booke en aftale eller holde øje med Åbent-Hus arrangementer.
VI HOLDER SELVFØLGELIG ÅBENT HUS PÅ EFTERSKOLERNES DAG DEN 26. SEPTEMBER – ALLEREDE FRA KL. 10!
Du kan også besøge os til en af vores infoaftener i løbet af efteråret. En helt almindelig efterskoleaften, hvor rykind er mindre end på Efterskolernes Dag.
Vi er meget glade for jeres interesse for vores efterskole, så hvis I har ønsker til et besøg eller bare gerne vil høre mere, er I altid velkomne til at Helle Jensen (sekretær) på tlf. 8636 4055 for aftale om reservation af en plads.  Vi er meget fleksible i forhold til at lave forskellige aftaler.

Tag på virtuel rundvisning på skolen

Oplev skolen, faciliteterne og idrætterne på halvandet minut

Hør om TIE+. Læsehold, Sproghold og Målmandslinje

Når du besøger os, kan du bl.a høre om TIE Plus.

Vælger du læseholdet, kan du få ekstra støtte og vejledning i dansk og i lektietimer, hvis du er udfordret i forhold til at læse og/eller skrive. Vi arbejder med it-værktøjerne CD-ord, Into words og app writer. Hvis du ikke kender dem i forvejen, hjælper vi dig i gang.

Sprogholdet er for dig, der er så vild med engelsk, at du gerne vil have en ekstra time om ugen og på en studietur til USA. Her kommunikerer vi med amerikanske high-school elever i engelsk og planlægger turen, hvor vi skal bruge sproget, opleve USA, besøge skoler og mindst én af de store attraktioner.

Målmandslinjen tilbyder intensiv målmandstræning til dig, som enten er på fodbold- eller håndboldlinjen. Du er en del af dit linjehold – målmandstræningen er et ekstra og eksklusivt tilbud, til dig, som er målmand.

 

TIE Plus er et tilbud, der ligger ud over den obligatoriske undervisning. Du vælger først linje, derefter har du de obligatoriske boglige fag, så TIE Plus er et ekstra valg, ikke et obligatorisk valg.

 
Skal du på efterskole i 23/24 eller senere
VIDEOER:
Vil du bare gerne se, hvordan vores skole ser ud?
Her er et video-tag-selv-bord med alt det bedste fra TIE. God fornøjelse. 
 

Vi har fem linjer - hvilken én interesserer dig mest?

Drengene på efterskolen

Plads til forskellighed - nærhed til at kende alle

På Tirstrup Idrætsefterskole er der tid til fordybelse og plads til at udvikle dig.

Vi er en relativt lille skole, med kun 136 elever, i behagelig nærhed til Århus, Randers, Grenaa og Ebeltoft.

Størrelsen er perfekt til, at du bliver en del af et fællesskab, som rummer alle. Samtidig er der rig plads til at du kan være dig selv, og udvikle dig der hvor du ønsker det.

Fitness på Efterskolen

Bliv elev på skolen

Bliv en del af fællesskabet. Sammenholdet og alle aktiviteterne på Tirstrup Idrætsefterskole.

For at blive det, skal du tilmelde dig elektronisk. Og så vil vi gerne vise dig skolen, så vi kender lidt til hinanden, inden du starter.

Se mere om selve indmeldelsen her 

Tilmelding

Plads til forskellighed

Vi gør meget ud af at lære lige netop dig godt at kende. Vi mener det, når vi siger: Vi kender ikke kun dit navn, men hele personen bag

Thomas Eldrup

Viceforstander

2016-03-14T15:19:08+01:00

Thomas Eldrup

Viceforstander

Vi gør meget ud af at lære lige netop dig godt at kende. Vi mener det, når vi siger: Vi kender ikke kun dit navn, men hele personen bag

Positiv Personlig Udvikling

Vi hjælper dig med at finde de områder, du ønsker at udvikle. Og går langt for at understøtte dem. Så du finder frem til den bedste udgave af dig selv.
Jesper Østergaard Pedersen

Jesper Ø. Pedersen

Forstander

2016-03-14T15:19:18+01:00

Jesper Ø. Pedersen

Forstander

Jesper Østergaard Pedersen
Vi hjælper dig med at finde de områder, du ønsker at udvikle. Og går langt for at understøtte dem. Så du finder frem til den bedste udgave af dig selv.

Ofte stillede spørgsmål

Kontakt os

Der er 136 elever på skolen. Ca. 80 af dem er drenge. Alle er på 10. årgang.

I 2021 udvider vi skolen med nyt byggeri, og der bliver derefter plads til 136 elever. Vi moderniserer alle pigeværelserne og fælles arealer. Det bliver super godt!

Et efterskoleophold på Tirstrup Idrætsefterskole koster 2500 kroner om ugen – og varer i 42 uger. (2021/2022)

Alle får tilskud, men det varierer mellem 500 og 1500 kroner pr. uge afhængig af forældrenes indtægt. Beregn evt. dit tilskud på efterskolerne.dk

Dertil kommer et indmeldelsesgebyr på 1500 kroner.

Til gengæld er det alt inklusive. Der kommer ikke ekstraregninger til hverken skoletøj, rejser, materialer, udflugter eller noget andet. Kun elevernes egne lommepenge.

Eneste undtagelse er de elever, der vælger Sprogholdet under TIE Plus. Her kommer en ekstra betaling for studietur til USA på op til 350 kr /ugen.

Man kan søge om individuel supplerende støtte ved at henvende sig til skolens kontor.

Ja. Skolen tilbyder alle elever de måltider og den sammensætning, som de har brug for. Det gælder selvfølgelig også elever med særlige hensyn.

Vi har brug for en lægeerklæring, hvis der er omfattende ændringsbehov, og vil meget gerne samarbejde med eleven og forældrene om at finde mulighederne.

    Helle Jensen
    Helle Jensen
    Sekretær
    "Min dør står altid åben, og jeg kan bedst lide, når eleverne kigger ind og…