Morgenmåltidet:
Det er meget vigtigt, at du spiser morgenmad for at få fyldt dine energidepoter, så du kan føle dig veloplagt til dagens udfordringer
Havregryn, cornflakes, havrefras, hjemmelavet músli, rosiner, hjemmebagt franskbrød og rugbrød, knækbrød, ost, marmelade, honning, udskåret frugt, økologisk mini/let mælk . Derudover suppleres med yoghurt, havregrød, øllebrød, og i weekenden pålæg, æg og hjemmebagte rundstykker, vand, kaffe og the.
Formiddagsservering:
Hjemmebagt rugbrød , ost eller leverpostej og marmelade samt udskåret frugt/grønt
Middagsmad:
En varm ret hvor der veksles mellem alle kødtyper. Fisk ugentligt og vegetarretter 2-3 gange om måneden. Vi følger årstidens grøntsager og gør vores bedste for at give eleverne både nye og gamle spændende smags og madoplevelser fra både ind- og udland. Der er altid en form for råkost eller salat, og 1 gang ugentlig en luksus salatbar. Der veksles mellem kartofler, grov ris og pasta samt groft flutes.
Eftermiddagsservering:
Lune hjemmebagte gnave-boller eller franskbrød med smør, ost og marmelade samt udskåret frugt/ grønt
Aftensmad:
Aftensmaden består af ta`selv bord med 2-3 slags pålæg, fisk, æg, forskellige råkost/ salater, en lun ret f.eks pølsehorn, toast, suppe, pitabrød, (evt. rest fra middagsmaden) hjemmebagt rugbrød, smør, udskåret frugt og grønt.
Aftensevering:
Knækbrød, smør og marmelade, frugt, en dag i ugen kage samt hygge i weekenden (kage, grød eller fromage)
Diætkost
Vi kan i særlige tilfælde tilbyde diætkost (f.eks. sukkersyge, allergi ), hvor dette er lægeordineret. Aftalen sker i samarbejde med elev, forældre, kontaktlærer og køkkenlederen .