Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

+45 8636 4055

kontor@tirstrup-ie.dk

Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

08:30 - 22:00

Mandag til Fredag

TIE Plus

Plads til forskellighed

Vi gør meget ud af at lære lige netop dig godt at kende. Vi mener det, når vi siger: Vi kender ikke kun dit navn, men hele personen bag

Thomas Eldrup

Viceforstander

tirstrup
2016-03-14T15:19:08+01:00

Thomas Eldrup

Viceforstander

Vi gør meget ud af at lære lige netop dig godt at kende. Vi mener det, når vi siger: Vi kender ikke kun dit navn, men hele personen bag
Jesper Østergaard Pedersen

Positiv Personlig Udvikling

Vi hjælper dig med at finde de områder, du ønsker at udvikle. Og går langt for at understøtte dem. Så du finder frem til den bedste udgave af dig selv.

Jesper Ø. Pedersen

Forstander

tirstrup
2016-03-14T15:19:18+01:00

Jesper Ø. Pedersen

Forstander

Jesper Østergaard Pedersen
Vi hjælper dig med at finde de områder, du ønsker at udvikle. Og går langt for at understøtte dem. Så du finder frem til den bedste udgave af dig selv.
0
0
tirstrup

TIE Plus - få mere ud af dit efterskoleår!

Sprog / Læsehold / Målmandslinje

TIE Plus er et ekstra tilbud til dig som elev. Et tilbud til dig, som er vild med idræt og har valgt din linje, men har lyst til mere og andet på din efterskole. Du kan vælge mellem én af de tre TIE plus-tilbud: Sproghold, læsehold eller Målmandslinjen.

Sprogholdet er for dig, som vil ud i verden og “sparke røv” med dit engelsk. Her kommer du på en ekstra studietur til Florida og kommunikerer med studerende fra USA.

Læseholdet er for dig, som kunne overveje en ordblindeefterskole, men ikke vil gå på kompromis med din idræt. Her har vi læsevejledere tilknyttet og tilbyder undervisning i dansk på små og målrettede hold. Der er også ekstra vejledning og hjælp i lektietimerne.
Vi bruger it-værktøjer til at styrke din læsning og skrivning.

Målmandslinjen tilbyder intensiv målmandstræning til dig, som enten er på fodbold- eller håndboldlinjen. Du er en del af dit linjehold – målmandstræningen er et ekstra og eksklusivt tilbud, til dig, som er målmand.

TIE Plus

Sprogholdet: Sæt fut under dit engelske - og kom en tur til Florida

Vil du have et ekstra tilbud med internationalt perspektiv, høj faglighed og blive endnu bedre til engelsk?

Så meld dig på sprogholdet.

Her kan du kombinere et efterskoleår med fart på og masser af sport med faglig dybde, ekstra engelsktimer og en rejse til Florida i USA .

Her vil du besøge en High School, Universal Studios, Kennedy Space Center og andre spændende attraktioner.

Ekstra betaling for rejse til USA

Hvis du vælger sprogholdet vil det betyde en ekstra betaling på 350 kr. om ugen, som går til studieturen til Florida.

En forudsætning for at blive optaget på vores sproghold er, at du kan kommunikere på engelsk og har mod på at møde andre kulturer.

Læs mere om Sprogholdet

Læseholdet - for dig der er vild med sport og udfordret på at læse og skrive.

Har du svært ved at læse og går det langsomt? Kunne du overveje en ordblinde-efterskole af faglige grund, men vil i virkeligheden helst på en idrætsefterskole?

Så har vi nu et godt tilbud til dig.

Fra skoleåret 19/20 opretter vi et særligt læsehold for dig – og de af dine efterskolekammerater, som er normalbegavede men er udfordret i at læse og skrive. Vi satser på at forbedre din læsning, så du kan arbejde bedre med og forstå fagteksterne i de andre fag. Altså vil fag som matematik og fysik også blive lettere, når læsningen bliver bedre.

Vi arbejder på små hold, hvor der er tid og ro til at hjælpe dig. Lærerne er uddannede læsevejledere og hjælper dig med at styrke dig og gøre dig klar til en ungdomsuddannelse.

Læs mere om læseholdet

Få de vildeste skills på vores nye målmandslinje

Nyt tiltag på Tirstrup Idrætsefterskole under TIE-plus paraplyen i 2022

Nogle af nutidens største sportsidoler er målmænd – hvem kender ikke Schmeichel, Toft og Landin? Det er noget ganske specielt at være sidste skanse – bagerste mand, og den hele holdet stoler på.

På målmandslinjen får du specialtræning en gang om ugen. Du træner desuden alle 3 gange med din linje med fokus på sammenspillet, taktiske, tekniske og fysiske færdigheder. Den specielle målmandstræning varetages af vores dygtige trænere og gæstelærere.

Der er ikke noget krav om niveau, der er plads til alle, der vil! Der er begrænset antal pladser på den nye målmandslinje. Vi ønsker fuld opmærksomhed på den enkelte ved at træne i mindre grupp

fodbold på tie. Det foregår primært på kunstgræs
Læs mere om målmandslinjen