Efterskolen i Tirstrup giver plads til forskellighed - nærhed til at kende alle
logo

+45 8636 4055

kontor@tirstrup-ie.dk

Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

08:30 - 22:00

Mandag til Fredag

logo

+45 8636 4055

kontor@tirstrup-ie.dk

Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

08:30 - 22:00

Mandag til Fredag

Om efterskolen

Plads til forskellighed

Vi gør meget ud af lære lige netop dig godt at kende. Vi mener det, når vi siger: Vi kender ikke kun dit navn, men hele personen bag

Thomas Eldrup

Viceforstander

2016-03-14T15:19:08+01:00

Thomas Eldrup

Viceforstander

Vi gør meget ud af lære lige netop dig godt at kende. Vi mener det, når vi siger: Vi kender ikke kun dit navn, men hele personen bag

Positiv Personlig Udvikling

Vi hjælper dig med at finde de områder, du ønsker at udvikle. Og går langt for at understøtte dem. Så du finder frem til den bedste udgave af dig selv.

Jesper Ø Pedersen

Forstander

2016-03-14T15:19:18+01:00

Jesper Ø Pedersen

Forstander

Vi hjælper dig med at finde de områder, du ønsker at udvikle. Og går langt for at understøtte dem. Så du finder frem til den bedste udgave af dig selv.

Om efterskolen

Plads til forskellighed - nærhed til at kende alle

Tirstrup Idrætsefterskole er med sine 120 elever i 9. og 10. klasse en tilpas overskuelig efterskole med masser af idræt.

Du vælger én af linjerne: Adventure, badminton, fitness, fodbold eller håndbold. Du vælger dén linje, du brænder mest for. Men som noget særligt her på efterskolen, kan du også i et vist omfang følge en eller flere af de andre linjer som valgfag. Du har derfor masser af muligheder for at få alle dine idræts-interesser opfyldt i løbet af dit efterskoleår.

Værelserne

Du kommer til at bo på værelser med 3, 4, 5 eller seks mand. Det er tæt, hyggeligt og sjovt. Og vi gør meget for at samarbejdet og fællesskabet på værelset bliver godt.

Pigerne og drengene har hver sin gang på efterskolen, men der er åbent imellem dem, så I let kan færdes på alle områder. Men vi oplever, at det er rart, at pigerne har deres egen ende, hvor pigerne huserer, imens drengene kan buldre på deres egen gang.

Drengene på efterskolen

Idræt

Vi er en idrætsefterskole, og derfor fylder idræt meget i hverdagen. Du vælger én linje, fodbold, håndbold, badminton, fitness eller adventure. Det har du tre gange om ugen. Men her på efterskolen kan du også vælge de andre linjer som valgfag. Så er du på fodboldlinjen, kan du have fitness eller håndbold som valgfag 1-2 gange om ugen.

Vi oplever tit, at elever starter som “fodboldspiller” eller “håndboldspiller”, men slutter skoleåret som “idrætsmennesker”, der kan noget af det hele.

Efterskolepiger hygger sig sammen

Alle under samme tag

Du behøver i princippet ikke komme ud af dine hjemmesko en hel dag

Vi bor, spiser, lever og sover i det samme hus. Det er princippet på Tirstrup Idrætsefterskole. Så vi er aldrig langt fra hinanden. Vi har en pigegang og en drengegang, der er forbundet med “Torvet” med sofaer, poolbord og indgangen til lærerværelset og spisesalen.

Så trænger du til ro, kan du trække ind på værelset. Savner du selskab, er det bare at gå et par meter hen til Torvet og møde dine efterskolevenner.

En del af idrætsfagene ligger i sagens natur – og vi gør faktisk også meget for at være udenfor i den daglige undervisning.

Bliv en del af det store fællesskab

Som elev på Tirstrup Idrætsefterskole bliver du en del af det store fællesskab.

Vi mener at de 120 elever er en perfekt størrelse til at opnå følelsen af, at alle virkelig kommer til at kende hinanden i løbet af året, og fællesskabet inkluderer hele årgangen.

Samtidig er der jo også rig mulighed for at dyrke de små fællesskaber på værelset, i kontaktgruppen (et pige og et drengeværelse i samme gruppe), linjerne og ellers venskaberne på tværs.

Du og dine efterskolevenner kan opholde jer på hele skolen, endda på lærerværelset, der store dele af døgnet fungerer som opholds- og hyggerum med sofaer og spil side om side med arbejdsbordene.

hygge i solen

Plads til forskellighed – nærhed til at kende alle

Undervisningen

Vi prioriterer selvfølgelig de boglige fag højt, og vi lægger en stor ære i at ruste dig både fagligt og mentalt til dit valg af ungdomsuddannelse.

Udover idrætslinjerne og de boglige fag har vi en lang række valgfag, som pepper dit ugeskema op, ligesom hele elevholdet har obligatorisk gymnastik med opvisninger på skemaet.

I løbet af året har vi alternative uger med blandt andet 24-timers løb som et led i at hjælpe udsatte børn, skiskole til Østrig og adventure-tur til det tjekkiske paradis er nogle af de andre oplevelser, får med på efterskolen.

Inden du beslutter dig, vil vi gerne møde dig og vise dig rundt på skolen. så kan du se, hvem vi er og hvad vi står for – og vi kan nå at lære dig lidt at kende.

Besøg skolen
De boglige fag på efterskolen