Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

+45 8636 4055

kontor@tirstrup-ie.dk

Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

08:30 - 22:00

Mandag til Fredag

Undervisning

Plads til forskellighed

Vi gør meget ud af at lære lige netop dig godt at kende. Vi mener det, når vi siger: Vi kender ikke kun dit navn, men hele personen bag

Thomas Eldrup

Viceforstander

tirstrup
2016-03-14T15:19:08+01:00

Thomas Eldrup

Viceforstander

Vi gør meget ud af at lære lige netop dig godt at kende. Vi mener det, når vi siger: Vi kender ikke kun dit navn, men hele personen bag
Jesper Østergaard Pedersen

Positiv Personlig Udvikling

Vi hjælper dig med at finde de områder, du ønsker at udvikle. Og går langt for at understøtte dem. Så du finder frem til den bedste udgave af dig selv.

Jesper Ø. Pedersen

Forstander

tirstrup
2016-03-14T15:19:18+01:00

Jesper Ø. Pedersen

Forstander

Jesper Østergaard Pedersen
Vi hjælper dig med at finde de områder, du ønsker at udvikle. Og går langt for at understøtte dem. Så du finder frem til den bedste udgave af dig selv.
0
0
tirstrup

De boglige fag prioriteres højt

Vi tager de boglige fag seriøst. Din undervisning skal være sjov og rykke dig. Vi tror på, at selv hvis du har været lidt træt af det der skolearbejde, så skal det nok blive sjovere nu, hvor du både er sammen med lærerne ved skolebordet og i fritiden.

Vi ved godt, at mange elever – måske også dig selv – hellere vil jagte en bold på fodboldbanen eller svede i fitnesslokalet end at have almindelig boglig undervisning. Derfor gør vi også meget i at kombinere fagene, så dansk, matematik, engelsk osv. ikke ser ud på helt samme måde her, som du har været vant til.

 

Undervisning er prioriteret på efterskolen

Niveaudelt undervisning

Du kommer på hold efter niveau, når du bliver elev på Tirstrup Idrætsefterskole.

Vi arbejder meget med niveaudelt undervisning, og inddeler både i forhold til fagligt niveau ved skolestart (fra tests), og også i høj grad ud fra dine egne udviklingsmål og personlige samtaler.

Det tager noget tid at arbejde holdene på plads i starten af skoleåret, men vi oplever også, at det giver nogle meget dynamiske hold, og at du får både faglig sparring og udvikling i forhold til både niveau og mål

stop madspild-spil på efterskolen

9 AF 10 VÆLGER EN UNGDOMSUDDANNELSE

Hele fagdage til fordybelse

Flere gange i løbet af året tager vi en hel dag ud af kalenderen til fagdage. Typisk i dansk og matematik, men det kan også være i engelsk eller for 9. klasseseleverne nogle af deres eksamensfag.

Her har vi mulighed for at gå i dybden med et emne, lave mere alternativ undervisning eller få afholdt nogle af de tests, vi skal igennem i løbet af året.

Eksamen i alle boglige fag

Tirstrup Idrætsefterskole prioriterer den boglige profil. Det vil sige, at du naturligvis går til eksamen i de boglige fag ved skoleårets afslutning.

Det er vigtigt for os, at vi lever op til de kriterier, som ungdomsuddannelserne kræver. På den måde forbereder vi også dig på fremtiden.

Eksamenstiden præges af ekstra spænding, anderledes skema og masser af fælles eksamenslæsning og forberedelse.

Vi støtter dig, hvis du synes, det er svært. Og smiler med dig, når det går godt.

Individuel studievejledning

Du får en grundig og meget personlig studievejledning på Tirstrup Idrætsefterskole.

Vi har samtaler og arbejder løbende med din plan for, hvad du har lyst til efter efterskolen. Den bruger vi til at hjælpe dig med at målrette dit arbejde.

Hvis du eksempelvis har problemer med at blive gymnasieegnet efter 9. klasse, arbejder vi målrettet sammen med dig om, hvor du skal sætte ind for at kunne blive klar.

Det betyder også, at 9 af 10 af vores elever går videre på en ungdomsuddannelse direkte efter efterskolen.

Betina Rue Rasmussen
Betina Rue Rasmussen
Badminton og studievejleder

”Jeg tager gerne en snak om alt fra kærestesorger til hjemve eller vasketøj”.

med opbakning fra skolens kompetente vejledere.

Afvekslende undervisning

Du møder de samme lærere på din idrætslinje, i dine valgfag og i dine boglige fag. Det smitter af på de boglige fag.

Vi gør nemlig meget ud af at have en meget afvekslende undervisning. Så arbejdsgruppe-pladserne rundt på skolen bliver flittigt brugt, når I arbejder i grupper, ligesom vi ofte lægger undervisningen udenfor, eller inddrager aktive elementer af den ene eller anden art.

Alt sammen for at det skal være sjovt, motiverende og lærerigt at gå i skole.

Vi oplever ofte elever, som kommer af med en god del af deres skoletræthed efter et år på TIE.

EFTERSKOLEELEVER HAR LAVERE FRAFALD I DE GYMNASIALE UDDANNELSER

Valgfag

Det skal jo ikke være læse-fag det hele.

Der er også god plads i skemaet til valgfag. Vi forsøger at oprette fag efter dine og dine efterskolevenners ønsker, så der både er kreative fag, stillesiddende fag og flere idrætsfag.

Som noget særligt for Tirstrup Idrætsefterskole kan du også i et vist omfang vælge de andre linjer som valgfag. Så er du vild med fodbold, men har valgt fitnesslinjen, kan du få fodbold i et valgmodul i løbet af ugen og endda komme med ud og spille kampe.

Bliv elev