Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

+45 8636 4055

kontor@tirstrup-ie.dk

Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

08:30 - 22:00

Mandag til Fredag

Betina Rue Rasmussen

Betina Rue Rasmussen

Badminton, fysik/kemi, UU-vejleder.

”Jeg tager gerne en snak om alt fra kærestesorger til hjemve eller vasketøj”.

Hvis du vil kende Tirstrup Idrætsefterskoles DNA, så kom til mig. Jeg blev ansat i 1996, ét af de første skoleår, og jeg glæder mig over alle de elever, der har gået her gennem tiden.
Jeg er aldrig kommet for sent til en time. Så får du mig som underviser, kan du lige så godt vænne dig til at være i lokalet, når timen starter, for der er jeg klar. Altid. Jeg sørger også altid for at rette afleveringerne med det samme.

Jeg går meget op i elevernes trivsel. Det betyder meget for mig, at du og de andre elever på skolen har det godt, og jeg tager gerne en snak om alt fra kærestesorger til hjemve eller vasketøj.

Jeg har læst psykologi ved siden af arbejdet på efterskolen, og det bruger jeg i hverdagen. Blandt andet til aktivt at arbejde for at give dig og de andre elever en tro på, at du er unik og kan noget helt særligt. Jeg hjælper også gerne med at finde frem til, hvad det er, hvis din egen tillid skulle svigte.
Badminton fylder rigtig meget i mit liv. Jeg har taget, hvad der er af badmintonuddannelser og underviser på badmintonlinjen her på skolen. Når jeg har fri, står der også badminton på det meste af ugeskemaet.

Med fire børn, der alle spiller badminton, bliver fritiden ofte brugt på at køre rundt til træning og stævner. Så jeg kender hver en hal i Østjylland, og overnatter ofte på et liggeunderlag på et hal-gulv et eller andet sted med familien. Og jeg kan lide det.