logo

+45 8636 4055

kontor@tirstrup-ie.dk

Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

08:30 - 22:00

Mandag til Fredag

logo

+45 8636 4055

kontor@tirstrup-ie.dk

Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

08:30 - 22:00

Mandag til Fredag

Ane Jorsal

Ane Jorsal

Ansat 2004

Underviser i

  • Adventure,
  • dansk, fysik

TIE er mit adventure – skal det også være dit?

Jeg er vild med at rykke mine egne grænser, prøve nye ting af og mærke adrenalinen. Og jeg føler mig utroligt priviligeret over, at mit arbejde også er min interesse.

Derudover får jeg også et ekstra kick ud af at være den støtte, der får dig til at finde det ekstra mod til at turde prøve noget, du ellers aldrig har gjort før. Om det er at rejse dig op og tale til hele skolen, eller det er at stille dig op på et par vandski.

På adventure er vi meget ude af huset. Det betyder også at vi er meget sammen. Det at vi prøver grænser af – nogle ved at rappelle, andre ved at sætte sig ned i en kajak eller op på en hest – gør, at vi hurtigt får et stærkt sammenhold på holdet. Som lærer er det fedt at se, hvordan du som elev vokser, hver gang dine grænser rykker en lille smule.

Jeg bruger meget tid på at snakke med jer elever og tager mig tid til det. Både på adventure-holdet og på skolen generelt. Det er en stor del af mit arbejde at holde øje med, om du har det godt. Ser jeg dig sidde alene på en aftenvagt, kommer jeg gerne hen og mærker efter, om det netop er for at være alene, du sidder der. Eller om der er noget, der trykker.

Det er også vigtigt for mig at vise, at vi lærere måske nok er mere rutinerede i de fleste af de ting, vi underviser i. Men vi er også bare mennesker, og jeg kan også styrte på mountainbike eller vælte i kajakken. Og det er okay, at I griner af mig bagefter-

Min fritid bruger jeg i naturen som er skøn på Djursland. Jeg kører MTB og løber. Svømmer en del om vinteren i svømmehallen og styrketræner med skifitness til skiferierne. Sommeren bliver brugt på vigen i Ebeltoft : kajak, SUP, ture i vores sejlbåd og tirsdagskapsejlads.

Vi dyrker meget adventureaktiviteter sammen i familien. Så du skal ikke blive overrasket over, hvis du bliver peptalket med kommentaren: Min søn på otte har gjort det, så kan du også!