Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

+45 8636 4055

kontor@tirstrup-ie.dk

Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

08:30 - 22:00

Mandag til Fredag

Ane Jorsal

Ane Jorsal

Adventure, dansk, fysik, TIE+ læseklasse

”TIE er mit adventure – skal det også være dit?”

 

Jeg er vild med at rykke mine egne grænser, prøve nye ting af og mærke adrenalinen. Og jeg føler mig utroligt privilegeret over, at mit arbejde også er min interesse.

Jeg er vild med at være den støtte, der får dig til at finde det ekstra mod til at prøve noget, du ellers aldrig har gjort før. Om det er at rejse dig op og tale til hele skolen eller at stille dig op på et par vandski. Det at vi prøver grænser af – nogle ved at rappelle, andre ved at sætte sig ned i en kajak eller op på en hest – gør, at vi hurtigt får et stærkt sammenhold på holdet. Som lærer er det fedt at se, hvordan du som elev vokser, hver gang dine grænser rykker en lille smule.

Det er vigtigt for mig at skabe et miljø, hvor det er helt okay at fejle, og hvor vi skal kunne grine af os selv og hinanden. Vi lærere er måske nok mere rutinerede i de fleste af de ting, vi underviser i, men vi er også bare mennesker: Jeg kan sagtens styrte på mountainbike eller vælte i kajakken, og så er det helt okay, at I griner af mig bagefter.

En stor del af mit arbejde går med at holde øje med, om du har det godt. Ser jeg dig sidde alene på en aftenvagt, kommer jeg gerne hen og mærker efter, om det netop er for at være alene, du sidder der. Eller om der er noget, der trykker.

Min fritid bruger jeg i Djurslands skønne natur. Jeg kører MTB, løber og svømmer en del om vinteren i svømmehallen og styrketræner med skifitness til skiferierne. Sommeren bliver brugt på vandet i Ebeltoft Vig: Kajak, SUP, ture i vores sejlbåd og tirsdagskapsejlads.

Vi dyrker meget adventurelignende aktiviteter sammen i familien. Så du skal ikke blive overrasket over, hvis du bliver peptalket med kommentaren: Min søn gjorde det, da han var otte – så kan du også!!

Jeg har været på skolen siden 2004.