Køkkenassistent
”Jeg vil gerne gøre køkkentjansen til et slags frikvarter fra bøgerne”
Jeg glæder mig til at komme på arbejde hver dag og arbejde sammen med unge. Det gør det sjovt at være i køkkenet, og det er dejligt at kunne lære fra sig samtidig med, at vi griner sammen.
Jeg er egentlig uddannet smørebrødsjomfru, så mit speciale er det kolde bord. Men kan jeg vælge, kan jeg faktisk bedst lide at stå for den varme mad.
Det er hårdt arbejde, når du kommer i køkkenet, og vi skal nå meget hver dag, for at få mad på bordet til alle 120-130 stykker.
Men jeg vil også gerne gøre køkkentjansen til et slags frikvarter fra bøgerne. Ikke at man ikke lærer noget her. Det gør man skam. Det er bare på en anden og meget mere praktisk måde.
Jeg har lært mange elever, hvad en pastinak er, og hvordan man kan bruge den, ligesom vi taler om, hvordan man kan ”genbruge” maden, så der bliver så lidt spild som muligt. Det er jo også vigtigt at lære.
Jeg har været ansat siden 2008.