Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

+45 8636 4055

kontor@tirstrup-ie.dk

Ebeltoftvej 1

Tirstrup

8400 Ebeltoft

08:30 - 22:00

Mandag til Fredag

Jonna Ingildsen

Jonna Ingildsen

Køkkenleder

”Jeg kan godt lide at give noget af min viden om mad videre, men det allervigtigste er, at vi har det sjovt”.

Mit mål med at arbejde her er at sørge for, at eleverne får god og sund mad hver dag – og lige så meget, at de lærer, hvad maden betyder for kroppen.

Hver uge får vi fire nye elever i køkkenet, og hver eneste mandag tager jeg det nye hold med ind på kontoret til en snak om mad, hvorfor vi skal spise godt og sundt – og hvad der er godt.

Jeg kan godt lidt at give noget af min viden om mad videre, men det allervigtigste er, at vi har det sjovt. Det er hårdt arbejde at lave mad til alle 120 elever – men også sjovt.

For os i køkkenet er det en rar måde at komme tæt på eleverne på. Vi glæder os til hver mandag, hvor vi får nye kolleger. Efterhånden, som vi kommer året igennem, har vi jo 120 kolleger gående rundt på skolen.

Har vi enkelte elever, der ønsker at tabe sig, mens de er her, kan de også komme til mig. Så hjælper jeg med at finde ud af, hvad der er godt at spise, hvad man skal undgå. Jeg har også en vægt på kontoret, som vi kan tjekke. Ingen behøver vide noget om det – ikke engang kontaktlæreren.

Jeg har arbejdet i skolens køkken siden 2001.